Horoskop za 28. novembar: Ovnovima povoljne finansije

973

I danas bi zvijezde da kažu šta vas očekuje ovog 28. novembra.

Ovan

Očekuju vas povoljni ugovori, uspješne kupovine, kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni u tome, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće skoro ponoviti.

Bik

Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalijećite se u nove ljubavne avanture, naročito ako još uvijek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

Blizanci

Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi s tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

Rak

Previše vremena ulažete u organizaciju nečega za šta uopšte niste sigurni da je izvodljivo. Bavite se nevažnim sitnicama, a glavne stvari niste dovršili. Da ne bi došlo do zabune provjerite dokumenta, ali i troškove koji vas očekuju.

Lav

Na svijet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja, pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

Djevica

Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rješenje. Ne nailazite na razumijevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rješenje koje vi sada ne vidite.

Vaga

Na početku nešto nije bilo po vašoj volji, a onda kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Suočavate se s ljudima kojima nije jasno vaše promjenljivo raspoloženje, ne znaju kako da vam ugode. Budite fer i uvažite tuđe potrebe.

Škorpija

Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer cio posao bi mogao da izmakne kontroli, naročito ako u to upletete još nekog. Ne miješajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani.

Strijelac

Očekuje vas razgovor s nadređenom osobom. Dobićete ponudu koja vam na prvi pogled neće biti primamljiva, ipak, ukoliko obratite pažnju i prihvatite je, dugoročno će vam se isplatiti. Taj posao će vam otvoriti vrata za nove poduhvate.

Jarac

Muči vas atmosfera u domu pa vam se čini da su svi ostali problemi nevažni. Osjećate se kao da vas niko ne razumije, jer je izostala zahvalnost ukućana za sav vaš trud koji ste uložili da im udovoljite. Preosjetljivi ste.

Vodolija

Vašim problemima se nazire kraj. To malo žara koji je ostao u vama nakon perioda koji je iza vas, biće dovoljno da se ponovo pokrenete. Iskoristite današnji predah, temeljno pripremite teren za period koji je pred vama.

Ribe

Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vrijeme, tokom dana možete doživjeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA