PDP će tužiti Dodika

1118

Partija demokratskog progresa (PDP) tužiće Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske, zbog „najnovijih gnusnih laži o navodnim obavještanim informacijama, da će opozicija dobiti pet miliona KM, ako kontinuirano ruši institucije Republike Srpske”.

Iz PDP-a je saopšteno da “Obavještajni izvori”, na koje se Dodik poziva, dolaze iz njegove i glave ljudi u njegovom kabinetu i, kako se navodi, već godinama su se pokazale kao smiješne manipulacije.

Vezana vijest:

Dodik: Opoziciji pet miliona KM za blokadu NSRS!

– Zgroženi ovakvim bijednim nastupom čovjeka ispred čijeg imena stoji predsjednik, Dodiku predlažemo da se psihijatrijski pregleda, jer njegova patologija izmišljanja neistina prelazi u ozbiljnu bolest, kao što su se i godinama fabrikovane laži o tzv.revolucijama i rušenju institucija pokazale kao netačne – saopšteno je iz PDP-a,

Oni su saopštili da će sudski tražiti zaštitu od klevete.

– Ne sumnjamo da Dodiku plaćanje kazne neće predstavljati problem, budući da se potpuno pogubio u silnim milionima i milijardama, koje su pod njegovom vlašću ‘nestale’ iz Srpske – stoji u saopštenju PDP-a.

Podsjećamo, predsjednik Republike Srpske izjavio je da će opozicija, koja u kontinuitetu do izbora pokuša da devastira institucije vlasti Srpske, dobiti pet miliona KM.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA