Ove stvari otkrivaju da ste siromašni

993
Ekspert za manire Vilijem Henson odlučio je da objasni koji predmeti u vašem domu ukazuju na to da ste bez prebijene pare. Iako Henson čvrsto stoji iza svojih riječi, vjerovatno bi dosta ljudi, kada vidi koje stvari su u pitanju, reklo da je riječ o glupostima i odmahnulo rukom.
Satenska posteljina

Većina ljudi misli da je satenska posteljina, naročito crna, vrhunac luksuza, a zapravo je vrhunac neukusa. Posteljina treba da bude kvalitetna, od pamuka, lana ili mješavine oba. Svila i saten su za prostake i umišljene plejboje – kaže Henson za “Independent”.

Plišani medvjedići

Mislite da je baš slatko što i dalje čuvate svoje uspomene u vidu plišanih životinja? Henson se ne slaže, a kaže da je vrhunac neukusa kada neka od tih životinja u šapama drži srce, cvijeće i ljubavne izjave.

Velika ogledala

Ogromna ogledala na neuobičajenim mjestima su vulgarna. Ona vrište da ste narcis, i ne samo to. Nije se još rodila osoba koja je postavila ogledala na plafon spavaće sobe, a koja zaista izgleda tako dobro kako misli da izgleda. Zapravo, što je veće ogledalo, to je obično osoba ružnija – tvrdi ovaj ekspert.

Namještaj od stakla

Sada je već jasno da Henson ima veliki problem sa reflektujućim površinama, a evo šta kaže ovim povodom.

– Održavanje takvog namještaja je takva gnjavaža da o tome ne vrijedi ni razmisliti, a kamoli kupiti to. Uostalom, takav namještaj je rezervisan samo za nižu klasu. Samo hrast ili mahagoni – savjetuje ekspert.

Gomila jastuka

Očigledno je da ste sebi jednom priuštili ljetovanje u Dubaiju pa ste puni utisaka. Da skratim priču, što više jastučića imate, to ste bjedniji – zaključio je on na kraju.

Portal SrpskaCafe od sada pratite i putem naše Android aplikacije koju možete besplatno preuzeti ovdje

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA