Maksimović: Mićo Mićić bez rješenja za Banju Dvorovi

714

Izjave gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića o problemima u Banji Dvorovi ne iznenađuju i istovremeno potvrđuju da Mićić i administracija, na čijem je čelu, nemaju nikakvo rješenje za ovu ustanovu, smatra predsjednik Pokreta “Uspješna Srpska” Zlatko Maksimović.

– NJegove (Mićićeve) “panične” izjave uopšte ne iznenađuju, ali iznenađuje to da ne poznaje zakon, a trebalo bi da ga zna kao čovjek, koji je na visokoj funkciji. On ili ne poznaje zakon ili ga namjerno zaobilazi zbog svojih ličnih interesa – rekao je Maksimović, saopšteno je iz Pokreta “Uspješna Srpska”.

On je dodao da centri za fizikalnu rehabilitaciju po članu 55 Zakona o zdravstvenoj zaštiti pripadaju domovima zdravlja, a ne banjama.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić poručio je juče da će Gradska uprava naći neko rješenje za Banju Dvorovi i da će preuzeti sve njene obaveze, dodavši da je Grad uvijek imao dobru volju da pomogne ovoj ustanovi.

Komentarišući prijedlog predsjednika Pokreta “Uspješna Srpska” Zlatka Maksimovića da Grad izdvoji milion KM i pomogne Banji, a da Banja od prihoda vraća tu pozajmicu, Mićić je rekao da je Maksimović najodgovorniji zbog toga što se Banja našla u problemu, jer je od nje uzeo oba tima Centra za fizikalnu rehabilitaciju i prenio ih u Dom zdravlja Bijeljina dok je upravljao ovom zdravstvenom ustanovom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA