Ko su najbolji muževi Zodijaka?

773

Ne postoji čovjek koji nema mane, ali kod ovih znakova horoskopa vrline su te koje nadmašuju mane. Svaka žena uz sebe želi muškarca koji će je poštovati, zabavljati i biti joj odan. Pored toga što će biti odlični partneri, postaće i vaši najbolji prijatelji. 

VODOLIJA

Ako tražite romantičnog muškarca sa slatkom i osjetljivom stranom, Vodolija je stvorena za vas. On je savršen partner, jer će uvijek biti svjestan vaših želja i potreba, a učiniće sve što je u njegovoj moći da budete zadovoljni.

S vječnom željom da prati svoje srce, možete biti sigurni da će ovaj čovjek biti otvoren, pošten i odan bez obzira na situaciju.

Jedna od mana ovog znaka je da znaju biti preosjetljivi i tvrdoglavi. Ali, imaju puno vrlina koje su bitnije od tih par malih mana. S Vodolijom uz sebe nikada se nećete dosađivati i nećete brinuti da li se nešto događa ili nešto skriva od vas.

Vodolije imaju zdravu percepciju ljubavi i pružiće vam prostora i slobode koliko god trebate. S njima se nikada neće osjećati kao da ste u zamci. Oni traže kreativnu, inteligentnu i poštenu partnericu.

LAV

Lav je idealan partner za hrabre žene koji idu kroz život uzdignute glave. On je rođeni vođa s punohkarizme koja će svakoga baciti na koljena. Veza s Lavom je uglavnom jako strastvena i uvijek puna iznenađenja.

U trenucima odluke, kad nastane sukob u mišljenjima, njegova strast će pobuditi ratnički duh i prkos, jer sve mora biti kako je on zamislio. Ali, nemojte se obeshrabriti!
Ne postoji darežljiviji i odaniji partner od Lava. Kao partner je neustrašiv i uvijek možete računati na to da će se boriti za vas i uz vas. S tako jakim i strastvenim partnerom uz sebe, ne morate se brinuti da će vam život biti dosadan. Veza s Lavom je obilježena poštovanjem, strašću, odanošću, a i zabavom. Ako uvijek imate na pameti da je vašem partneru potrebna pohvala za sve što je učinio, vratit će vam ju desetostruko.

Lavovi kod partnerica traže nekoga ko će ih razumjeti i biti dovoljno jake da se ne izgube u njihovoj strasti i harizmi. Moraju im biti jednake.

ŠKORPIJA

Muž Škorpija je jako snalažljiv muškarac i bez traga sumnje mu se možete u potpunosti prepustiti. Kad pričamo o ljubavi Škorpije prema partnerici, možete biti sigurni da ima oči samo za vas i da ćete ga na kraju voljeti ne samo kao partnera nego i najboljeg prijatelja.

Uvijek će vas dočekati raširenih ruku i vaše tajne će čuvati do posljednjeg daha. Budući da su jako pošteni i strastveni u životu, uvijek će ih okruživati gomila ljudi, a nepoštenje je za njih smrtni grijeh.

Iako je Škorpijama potrebno duže vrijeme da se zaljube, u ljubavi će vam se u potpunosti posvetiti i biti vam vjerni do kraja. Ovaj znak je najsenzibilniji od svih, pa ako se odlučite za Škorpiju, vaša svakodnevica će biti prožeta strašću i ljubavlju, piše “Peace Quarters”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA