Džered Leto će glumiti Hjua Hefnera

692

Džered Leto glumiće Hju Hefnera u biografskom filmu o osnivaču Playboya koji je preminuo 27. septembra u 91. godini života. Film će režirati Bret Ratner, koji je rekao da je Leto stari prijatelj.

– Kada je čuo da ja imam autorska prava na Hefovu priču rekao je: Želim da ga glumim. Želim da ga razumijem. Ja zaista vjerujem da on to može jer je jedan od najvećih glumaca današnjice – rekao je Ratner, piše hollywoodreporter.com.

Projekat je u ranom razvoju i „kuva se“ u kući Ratner's RatPac Entertainment. Režiser je postavljen još 2007. godine kada su ga trebali raditi Universal Pictures and Imagine Entertainment, a Hefa je trebao glumiti Robert Davnej Džunior.

Kada su autorska prava istekla kupio ih je producent Džeri Vejntrub (Ocean's Eleven, HBO's Westworld) iz Warner Bros-a. Nakon što je Vejntrub preminuo 2015. godine, Ratner je otkupio prava za svoju kompaniju.

– Moj cilj je da snimim film kao događaj – rekao je tada Ratner.

U aprilu je Ratner pozvao Leta u Playboy rezidenciju na premijeru dokumantarca American Playboy: The Hugh Hefner Story, što je ujedno bilo I obilježavanje 91. Hefnerovog rođendana.

Ratner se nadao da će ovom prilikom predstaviti Letu čovjeka kojeg će igrati na velikom ekranu, ali je Hefener tog dana bio u lošem zdravstvenom stanju pa nije primao goste.

Ali Ratnera to nije zabrinulo.

– Ima dovoljno Hefnerovih snimaka da će Džerad moći dobiti sve informacije koje će mu biti potrebne – rekao je Ratner.

On takođe planira da ponovo pokrene šou iz 1960-tih „Playboy after dark“.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA