Cineplexx Palas: Ladies night uz Zločeste mame

1179

Cineplexx Palas za svoje posjetioce organizuje još jedan Ladies night 2. novembra u 20 časova uz premijerno prikazivanje filma Božić kod zločestih mama.

Stres svakodnevnice najbolje razumiju mame, a da bi se sa stresom lakše nosile, OMCAFE donosi poklone za sve posjetiteljke. Miris kafe obećava sjajan početak dana i uvijek je izgovor za razgovor, ili kada je u pitanju Ladies night – izgovor za druženje.

Božić kod zločestih mama biće još zabavniji uz magazin Ljepota i zdravlje koji će biti stalni partner Ladies Night-a.

Glavne glumice filma Zločeste mame – Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) i Carla (Kathryn Hahn) predstavile su slobodu. Slobodu da zabrljamo. Slobodu da činimo sve najbolje što možemo i svejedno zabrljamo. Bilo je olakšanje vidjeti iskrenost o životu majki na velikom platnu, a sada nam film Božić kod zločestih mama donosi taj isti duh u vrijeme praznika.

Božić kod zločestih mama nam ponovo dovodi zvjezdane mame Milu Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn u ulogama Amy, Kiki i Carle. Ovaj put našim zločestim mamama u posjetu za praznike dolaze njihove mame koje glume Cheryl Hines, Christine Baranski i Susan Sarandon.

Film Božić kod zločestih mama prati naše tri potcijenjene i preopterećene mame u pobuni protiv izazova i očekivanja Super Bowla za mame: Božića. Kao da nije dovoljno teško osmisliti savršene praznike za svoje porodice, mame moraju zadržati božićni duh dok zabavljaju svoje majke. Na kraju ovog putovanja Amy, Carla i Kiki će iznova definisati kako da svima naprave praznike posebnima i zbližiti se sa svojim majkama.

Film je na redovnom repertoaru Cineplexxa Palas od 02. novembra, a ulaznice za Ladies night su u prodaji.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA