Banjalučka pivara ponovo uz KK Borac

1963

Banjalučka pivara glavni je sponzor Košarkaškog kluba Borac za tekuću sezonu, a ugovor su potpisali Dejan Čato, marketing menadžer Banjalučke pivare te Nenad Ignjatić, prvi čovjek prvoligaša Republike Srpske.

Godinama ranije ovaj privredni subjekt bio je jedan od glavnih finansijera kluba. U tom periodu Banjalučani su bilježili sjajne rezultate kada su bili i šampioni BiH, igrali Jadransku ligi dok su nastupali i na međunarodnoj sceni.

Bratunac naredni rival

Košarkaši Borca su nedavno na premijeri u Ugljeviku pobijedili domaći Rudar sa 86:73. Priliku za novi prvenstveni trijumf imaće već sutra kada će odmjeriti snage sa Bratuncom. Ovaj duel igra se u Sportskoj dvorani „Borik“ sa početkom od 20 časova.

Snimak ovog okršaja možete pogledati na programu Elta televizije, u nedjelju, 29. oktobra u terminu od 14.30 časova.

– Sigurno je da će nam mnogo značiti podrška menadžmenta Banjalučke pivare. Osim činjenice da će podržavati rad seniroskog pogona, isto tako će finansirati i omladinski pogon. Već od janura naredne 2018. godine biće formirana škola košarke koja će biti besplatna za sve zainteresovane klince – poručio je Nenad Ignjatić, predsjednik KK Borac.

Dejan Čato, marketing menadžer Banjalučke pivare takođe nije krio zadovoljstvo što su u ovom kolektivu odlučili da stanu uz košarkaše Borca.

– Prepoznali smo jednu novu energiju u klubu i s toga smo odlučili da podržimo njihov projekat. Nadamo se da će igrači na parketu pružati dobre partije i da neće izostati rezultati. U svakom slučaju radujemo se što smo opet uz Košarkaški klub Borac i iskreno se nadamo da će se ovaj sportski kolektiv vratiti na mjeso koje mu i pripada – istakao je Čato.

Iz oba tabora su poručili da je najvažnije da je došlo do saradnje, dok je manje važno koliko će Banjalučka pivara novačno podržati rad košarkaškog prvoligaša Republike Srpske.

– Svakako da nam je najbitnije da smo ponovo uspostavili saradnju sa uspješnim privrednim subjekotm. Sa druge strane i nije toliko važno sa koliko će novca pomagati klub, a iskreno vjerujemo da će saradnja biti na visokom nivou. Ovom prilikom želio bih da se zahvalim menadžmentu Banjalučke pivare što su prihvatili da budu naši glavni sponzori – naglasio je Nenad Baroš, član Upravnog odbora KK Borac.

S. B.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA