Banjaluka: Premijera prvih epizoda serije “Meso” (VIDEO)

2212

Nekoliko dana pred početak emitovanja serije “Meso”, banjalučka publika dobila je priliku da premijerno pogleda prve tri epizode u Cineplexxu Palas. Smještena u Banjaluku, radnja serije prati priče o problemima, padovima ali i trenucima sreće, svemu onom što čini život.

Nakon projekcije ekipa serije pozdravljena je gromoglasnim aplauzom a prisutni su ovaj projekat opisali kao pravo osvježenje na domaćoj sceni.

Rad na seriji trajao je dvije godine. Konačan rezultat čine devet epizoda koje pred publiku donose priču o dva stara poznaninka koje život ponovo spaja pod čudnim okolnostima.

– Uvijek je sniamnje avantura pogotovo kada traje toliko dugo koliko smo mi snimali i postprodukcija i sve. Čitav jedan proces nama je poprilično uzbudljiv, ali mislim da smo ga uspješno prešli – rekao nam je Saša Hajduković, režiser.

– Kao i svi projekti koji stižu iz sektora kulture uvijek su zahtjevni, uvijek je teško ali čini mi se kada smo pogledali konačan proizvod i kako to sve izgleda, i kada su oni u čija mišljenja vjerujemo to isto pogledali i rekli nam svoj sud, čovjek je mnogo lakše i osjećamo se mnogo bolje poslije svega. Teško je bilo – dodala je Brankica Janković, producent.

Ekipa koja stoji iza ovog projekta zadovoljna je učinjenim, pa se uveliko radi na planovima za nastavak priče. Slijede još dva projekta koja nose nazive “Kosti” i “Koža” a svi će se fokusirati na savremene priče.

– Nadam se da ćemo sljedeće godine već ući u snimanje drugog dijela trilogije i da će se to nastaviti, jednostavno kad završimo. Naravno ne samo mi u ovom sastavu nego i još neki ljudi, reditelji i scenaristi – naglasio je Nikola Pejaković, glumac i scenarista.

Seriju “Meso” će putem javnih servisa moći gledati stanovnici Srbije i Republike Srpske. Prva epizoda biće emitovana u subotu 28. oktobra.

Jelena Milovanović Soldan

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA