Ovo su najpoznatije i najljepše Hefnerove zečice (FOTO, VIDEO)

2706

Osnivač čuvenog magazina “Plejboj” Hju Hefner preminuo je sinoć u svom domu.

Kako je saopšteno iz njegove kompanije “Plejboj enterprajzis”, Hefner je izdahnuo “mirno i u toplini svog doma” u 91. godini.

„Plejboj“ je mnogim poznatim ličnostima pomogao da se proslave, da očuvaju ili da ponovo ožive svoju karijeru. Ovo su neke od poznatih svjetskih dama koje su se našle na naslovnoj stranici „Plejboja“.

Zečice otkrile mračnu stranu Playboy carstva

Kejt Mos

kate mos

Kejt Mos (39) je krasila naslovnu stranu „Plejboja“ na izdanju koje će biti objavljeno povodom 60. godišnjice časopisa.

Glavni urednik „Plejboja“ rekao je da je ona bila savršena za tu priliku, jer je u posljednjih 25 godina jedan od najvažnijih supermodela.

Ovaj broj je izašao u januaru 2014.

Linda Evans

linda evans

Jedna od glavih glumica iz pozate serije „Dinastija“, Linda Evans, priznala je da je pristala da se fotografiše za „Plejboj“ jer su ona i njen muž ostali bez novca, ali joj se na kraju dopala saradnja koju je ostvarila sa časopisom, pa je 1982. ponovo pozirala za naslonu stranu.

Lindzi Lohan

lindzi lohan

Lindzi se pojavila na naslovnici „Plejboja“ u izdanju za januar/februar 2012.

– Bitno je poznavati sebe i svoje tjelo, jer zbog toga imate samopouzdanje. Svijetom dominiraju muškarci, pa mi je veoma bitno da poznajem sebe i da se osjećam lijepo u svom tijelu – rekla je Lindzi za ovaj časopis.

Šarliz Teron

sarliz teron

Šarliz je devedesetih godina još uvijek izgrađivala karijeru, pa je željela da privuče pažnju i odlučila je da pozira za „Plejboj“ izdanje iz maja 1999.

Kim Kardašijan

kim kardasian

Nakon skandala sa privatnim snimkom seksa, Kim je pozirala za „Plejboj“ tokom emitovanja prve sezone serijala „Keeping Up With the Kardashians“.

Džoan Kolins

dzoan kolins

Samo godinu dana nakon što je njena koleginica Linda Evans iz „Dinastije“ pozirala za ovaj časopis, i Džoan Kolins se odlučila na ovaj korak.

Pojavila se 1983. godine na naslovnici i opovrgnula uvjerenje da se „plavuše bolje zabavljaju“.

Merlin Monro

merlin monro

Najpoznatija seks bomba širom svijeta, Merilin Monro, kritikovana je što je nosila haljinu sa izrezom skoro do pupka.

Fotografija sa događa na kome je nosila haljinu iskorišćena je za naslovnu stranu „Plejboja“ za izdanje iz decembra 1953. godine, a u unutrašnjim stranicama časopisa nalazile su se njene golišave fotografije.

Pamela Anderson

pamela

Pamela je više puta pozirala za „Plejboj“. Ova naslovna strana je iz jula 1992.

Deniz Ričards

deniz ricards

Deniz Ričards se potpuno razgolitila za izdanje iz decembra 2004. godine, samo pet mjeseci nakon prvog porođaja.

Dru Barimor

druv berimore

Dru Barimor nikad nije bio problem da se skine, pa je to i uradila za izdanje „Plejboja“ iz januara 1995.

Kim Besindžer

kim besindzer

Kim je pozirala za „Plejboj“ 1983. godine kako bi reklamirala film „Nikad ne reci nikad“, u kojem je glumila Bondovu devojku.

Šenon Doerti

senan doerto

Nije bilo nikakvo iznenađenje kada se „loša djevojka“ Šenon Doerti skinula za „Plejboj“ u martu 1994.

Nakon toga je još jednom pozirala za ovaj časopis u decembru 2003. i u tom broju je objavljeno 10 stranica sa njenim fotografijama.

Fara Fosit

Tokom sedamdesetih i osamdesetih godina odbijala je da se pojavi gola u filmovima i časopisima, ali je kasnije očigledno promjenila mišljenje i šokirala sve pojavivši se na naslovnoj strani „Plejboja“ iz decembra 1995. Taj broj se prodao u četiri miliona primeraka širom svijeta. Drugi put je pozirala za časopis u julu 1997, kada je imala 50 godina, ali bez obzira na njene godine, i taj broj je bio jedan od najprodavanijih.

Mardž Simpson

mardz

Zvijezda „Simpsonovih“, Mardž Simpson, odlučila je u novembru 2009. da pozira za „Plejboj“ kako bi dokazala da i likovi iz crtanih filmova mogu da budu seksi.

15 najljepših Plejbojevih začica svih vremena

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA