Leonardo Dikaprio je novi Džoker?

726

Čim je objavljena vijest o tome da će Džoker, jedan od najpoznatijih zlikovaca iz svijeta umjetnosti, dobiti svoj, samostalni film, javnost je počela da nagađa o tome ko će biti glumac iza poznate šminke i još poznatijeg smijeha.

Nove informacije ukazuju na to da bi u pitanju moglo biti veoma veliko ime.

Naime, glasine iz Holivuda govore o tome da je jedan od prvih pikova kuća DC i Warner Bros. – oskarovac Leonardo Dikaprio! Jedan od najboljih i najpopularnijih glumaca današnjice je u svojoj dosadašnjoj karijeri dokazao da mu velike transformacije nisu bilo kakav problem, a i uloge ekscentričnih likova su za njega poslastica – sjetimo se samo njegovog Kalvina Kendija u “Đangu” (“Django Unchained”).

Informacije o tome da Warner Bros. želi Dikaprija potkrijepljene su jednom važnom činjenicom, a to je učešće Martina Skorsezija u produkciji novog “Džokera”. Skorsezi i Dikaprio iza sebe imaju mnoštvo uspješnih saradnji i baš zato je, kako izvori otkrivaju, upravo Skorseziju prepušteno da sa glumcem započne neformalne pregovore o njegovom učešću i uslovima.

Ako se glasine ispostave tačnima te Dikaprio pristane na ponudu, mogli bismo uskoro gledati pravu “borbu Džokera” u bioskopima – glumački duel između Dikaprija i Džereda Leta, koji je već potvrđen za drugi film sa istim glavnim protagonistom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA