Zvezda odbila milionske ponude za Kangu i Boaćija

705

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je naglasio da neće biti odlazaka i da su odbijene ponude za Ričmonda Boaćija u iznosu od četiri miliona, Gelora Kangu tri miliona, kao i Mičela Donalda i Račića od 1,5 miliona.

– Odbili smo sve ponude, nijedan igrač ne može da ide. Ne znam šta treba da se uradi da nas neko napusti. Želimo sa najjačim sastavom pokušamo da prođemo dalje u LE. Veliki novac smo mogli da dobijemo, pravi izazov je bio, zbog dugova i infrastrukturnih radova, ali smo odbili. Biće besparice i muke, ali navikli smo na to ovih godina.

On je dodao da će klub ponuditi nove ugovore Geloru Kangi, Mičelu Donaldu, Damijanu Le Taleku i Slavoljubu Srniću i da bi trebalo da se napravi dogovor.

– Do kraja nedelje obavićemo razgovore sa svima. Što se tiče Kangine plate, nismo još došli do toga. Kanga zaslužuje, ali moramo da vodimo računa o balansu, ne smemo da kvarimo atmosferu. Imamo limite koje nećemo prelaziti.

Sa trenerom Vladanom Milojević oko nove saradnje neće biti problema kada dođe pravo vrijeme.

– Imamo sjajnu saradnju, presrećnan je Milojević u Zvezdi, a i mi sa njim. Stvari neka idu svojim tokom i ne može doći do zastoja kada vreme dođe za to.

Terzić je potvrdio da više neće biti pojačanja jer je ekipa dobro popunjena na svim pozicijama.

– Konstatovali smo da nam ne trebaju novi igrači. Razmišljali smo o mogućim novajlijama, ali s obzirom da nikoga ne prodajemo nema potrebe za njima. Dolaskom Krstičića zaključili smo prelazni rok. Mnogi igrači nam se nude, oni koji su nas odbijali u julu, svesni šta sada nosi dolazak u Zvezdu – rekao je Terzić.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA