Srbin izboden u Beču jer je dao kompliment djevojci

1002

Srbin Perica G. (37) rodom iz Bele Crkve, ubijen je u 4.30 sati ujutru u bečkoj opštini Otakringer štrase, kada mu je za sada nepoznati napadač zario nož u srce!

Tom prilikom napadač je povredio i druga Perice G., 28-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji poslije ukazane ljekarske pomoći, nije u životnoj opasnosti.

Kako pišu austrijski mediji, Perica G. je bio vlasnik ugostiteljskog objekta u Beču.

A prema pisanju austrijskih medija, koji prenose riječi portparola policije Tomasa Kiblingera, Srbin i Bosanac su vidjeli dvije žene na ulici i udjelili im kompliment. To je, međutim, iznerviralo njihove pratioce, pa je jedan od njih izvadio nož i Pericu G. i njegovog druga izbo. Pericu u grudi, njegovog druga u stomak.

Napadač i njegova “pratnja” su pobjegli, a policija je dvojicu teško povređenih muškaraca zatekla kako leže na trotoaru. Prevezeni su u bečku Opštu bolnicu, ali je nažalost Perica G, koji je imao ozbiljne povrede po grudima, ubrzo po prijemu je preminuo.

Njegov drug je van opasnosti, ali je i dalje na intenzivnoj nezi.

Policija je saopštila da je naopadač u bjekstvu i da se traga za njim.

Prema pisanju pojedinih medija u srbiji, napadači su albanske nacionalnosti, sa njima u društvu su bile dvije devojke, plavuše, takođe Albanke, od kojih je jedna bila u džinsu i bijeloj majici.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA