Pokušao silovati maloljetnicu u Brčkom

970

Nakon povratka od drugarice u popodnevnim časovima, 15-godišnja djevojčica je prihvatila poziv komšije koga je poznavala da mu pomogne u nekom sitnom poslu i ne sluteći šta je čeka.

Kada je shvatila njegove prljave namjere, uspjela je da umakne, a u Policiji distrikta su potvrdili da je slučaj prijavljen i da se istraga protiv napasnika vodi pod nadzorom Tužilaštva.

Napadnuta djevojčica je pod sedativima, ovog ljeta završila je osnovnu školu, a njena majka, iako vidno potrešena i uplašena opisuje događaj koji se, na sreću, okončao bez fizičkih posljedica po dijete.

– Uvukao ju je za ruku u malu prostoriju svlačionice na stadionu gdje on radi i odmah počeo dirati, tražio da skine grudnjak i ubjeđivao na seksualni odnos. Na sreću, uspjela je da pobjegne – priča kroz suze njena majka uvjerena da će Policija i Tužilaštvo brzo okončati istragu.

– U strahu smo, posebno zbog činjenice da kćerka treba ovih dana da krene u prvi razred srednje škole, a napasnik je stalno u gradu jer obavlja i taksi prevoz putnika.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA