Navijač Partizana podlegao ranama

925

Navijač Partizana Demir Jukić (19), koji je teško ranjen u sukobu sa navijačima Crvene zvezde početkom juna, preminuo je.

Do sukoba pristalica “vječitih” rivala došlo je kada je Jukić upucan u stomak, a još jedna osoba je lakše ranjena u tuči. Nesrećnom mladiću tada je jedan metak završio u kičmi.

Partizanovi navijači potom su napali grupa Zvezdinih pristalica, a svjedoci su ispričali da je u tom okršau više od 20 vozila bilo blokirano na raskrsnici Ulice Ivana Ribara na Novom Beogradu. Očevici su takođe naveli da je viđena grupa momaka kako automobilom dolazi na mjesto incidenta, naoružani štanglama.

“Večernje novosti” su prenijele svjedočenja stanara zgrade u kojoj je upucan 19-godišnjak. Oni su naveli da se “moglo naslutiti da će do sukoba doći”. Prema njihovim tumačenjima, do obračuna je vjerovatno došlo zbog nekoliko grafita “crno-bijelih” koje su navijači suparničkog kluba prefarbali, uprkos tome što cijeli kraj “pripada” grupi navijača Partizana. Policija se povodom ovog slučaja nije oglasila.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA