Počeo kamp Crvene Zvezde na Jahorini

1013

U organizaciji turističke agencije “Unis tours” iz Banja Luke, deveti internacionalni kamp Crvene zvezde počeo je danas na Jahorini.

Šezdeset pet polaznika kampa stiglo je juče na Jahorinu, te su u hotelu “Bistrica” odrađeni prvi testovi motoričkih sposobnosti, a danas su polaznici po prvi put izašli na teren hotela “Bistrica”.

– Naš kamp je i ovaj put opravdao svoj internacionalni karakter i mi iz “Unis Toursa” smo zadovoljni što smo od ovog projekta, gdje smo spojili Jahorinu, “Zvezdu” i “Unis Tours”, uspjeli da napravimo brend koji prepoznaju djeca koja nemaju direktne veze sa bivšom Jugoslavijom, nego dolaze da uživaju u ljepotama planine i čarima sporta, rekao je predstavnik Unis Toursa, Mirko Ponjević.

Dobrica Pavlović, koordinator kampa i skaut omladinske škole Crvene zvezde ponovo je na Jahorini da prati dječake koji su došli na kamp kako bi vidio ko je od njih najzanimljiviji u ovom trenutku za Crvenu zvezdu.

– Radimo po programu naše omladinske škole, koji je, nadamo se dobar, jer smo u vrhu naše omladinske lige sa plasmanom svih naših kategorija. Mi smo već ovdje na kampu imali dječake koji su dobili šansu u Zvezdi, da pomenem malog Stijepića odavde iz Istočnog Sarajeva, Nikić Đorđa iz Doboja, ima ih još koji su zanimljivi, da ih ne pominjem u detalje, koji će i dalje dolaziti, i svake godine njih 10-12 dođe na neku kontrolnu utakmicu ili na treninge par dana, rekao je Dobrica Pavlović.

Na kampu se nalaze djeca sa tri kontinenta, Evrope, Sjeverne Amerike i Australije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA