Orgazam možete da doživite bez ijednog dodira

2208

Melani i Skot Meklur su u braku već osam godina, a zahvaljujući dubokoj povezanosti oni mogu da postignu intezivne orgazme koji traju satima.

Od kada su sa javnošću podijelili svoje seksualno iskustvo, Melani i Skot Meklur su zaintrigirali mnoge ljubavnike koji su spremni da uče od njih.

Mladi bračni par je u razgovoru za britanski “Miror” otkrio da mogu da postignu orgazme na razne načine, od seksa i disanja, do posmatranja prirode ili plesanja na kiši. Zanimljiv je podatak da njihovi orgazmi mogu da traju i po 18 sati, a toliko su povezani da ako se nalaze u istoj prostoriji i neko od njih ima orgazam, odmah ga doživi i druga osoba, i to bez dodirivanja.

Evo šta savjetuju…

Proizvodite zvukove

Dokazano je da stvaranje zvukova tokom orgazma, može da pojača intezitet. Osim što ćete se otvoriti, na ovaj način ćete se lakše izraziti i osloboditi svoju moć.

Duboko dišite

Na ovaj način ćete produžiti orgazam.

Vizualiuzujte svoju energiju

Zamišljajte kako vaša seksualna energija prolazi kroz tijelo u trenutku orgazma. Imajte u vidu da ne treba ejakulacija da vam bude jedini cilj.

Upravo zbog toga, supružnici su pokrenuli “Ecstatic Hearts” radionice u okviru kojih podučavaju ljude tantričkom seksu i samoj filozofiji života.

Oni ističu da Tantra pomaže dubljoj povezanosti partnera, poveća njihovu ntimnost i dovodi do neverovatnih orgazama.

– Melani i ja možemo da doživimo orgazam kroz disanje, grljenje i dodirivanje, jednako kao i kroz seks. Čak nas i zvukovi, mirisi i ukusi mogu poslati u stanje potpune ekstaze. Možemo doživjeti orgazam i sa prijateljima sa kojima nikad nismo imali seks, ali s kojima praktikujemo Tantru. Prije nekoliko mjeseci išli smo na izlet sa prijateljima i doživjeli smo orgazam od munja – objašnjava Skot.

Melani se takođe pohvalila da svakodnevno postiže orgazme, koji traju satima…

– Otkad smo Skot i ja otvorili srca, redovno imam osmosatne ili devetosatne orgazm. Mogu da doživim ekstazu od energije Zemlje, vode i prirode. Mislili smo da smo mutanti kad smo počeli da doživljavamotakve orgazme, ali onda smo shvatili da to možemo naučiti i druge. Prošlog mjeseca je 12 naših učenika u jednoj prostoriji odjednom doživjelo orgazam samo od zvukova – istakla je ona.

Skot je tako priznao da je Tantra uspjela da sredi njegov problem prerane ejakulacije, sa kojim se dugo suočavao.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA