Obustava saobraćaja na putu Vlasenica – Han Pijesak

635

Na dionici magistralnog puta Vlasenica-Han Pijesak jedan danas će dolaziti do obustave saobraćaja zbog brdske auto-trke, a vozila će biti preusmjerena na alternativne pravce, dok se na ostalim putnim pravcima vozi bez zastoja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj će danas biti obustavljen zbog auto-trke na brdskim stazama na dionici magistralnog puta Vlasenica-Han Pijesak jedan u periodu od 12:00 do 14:30 časova i sutra od 10:30 do 13:30 časova.

Iz AMS-a savjetuju vozačima da zbog visoke dnevne temperature izbjegavaju duža putovanja tokom najtoplijeg dijela dana.

Na auto-putu Gradiška-Banjaluka izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja zbog postavljanja led markera u tunelima “Laktaši” i “Klašnice”.

Vozila usporeno saobraćaju na magistralnom putu Banjaluka-Prnjavor zbog radova na izgradnji auto-puta Banja Luka-Prnjavor. Na ovoj dionici saobraćaj će se do 31. avgusta odvijati u oba smjera sa ograničenjem brzine kretanja vozila do 20 i do 40 kilometara na čas, a moguće su i povremene obustave saobraćaja zbog izlaska građevinske mehanizacije na put.

Na dionici magistralnog puta Nova Topola-Klašnice na lokalitetu Mahovljanske petlje zbog izgradnje vijadukta dolazi do obustave saobraćaja u vremenu od 23:00 do 5:00 časova u maksimalnom trajanju do 30 minuta.

Na području opštine Srebrenica zbog rekonstrukcije kolovoza izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja na regionalnom putu Bratunac-Zeleni Jadar.

Zbog radova na bušenju i miniranju terena na dionici magistralnog puta Rogatica-Ustiprača u mjestu Dub dolazi do povremenih obustava saobraćaja, u trajanju od pet do 15 minuta u periodu od 9:00 do 10:00 i od 14:00 do 17:00 časova.

Na regionalnom putnom pravcu Površnice-Lopare u toku je sanacija klizišta zbog čega je saobraćaj teretnih vozila preusmjeren na putni pravac Lopare-Priboj-Banj Brdo.

Na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo u mjestu Ljubačevo, te Ukrina-Gornja Vijaka zbog klizišta vozila saobraćaju jednom trakom.

Na području FBiH radovi su aktuelni na magistralnim putevima Maglaj-Žepče, Vogošća-Sarajevo, Vrapčići-Bišće Polje, Simin Han-Kalesija i Poriče-Kupres, kao i magistralnim putnim pravcima na području Živinica.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA