Bogdanić tuži: Nemam veze sa ekscesima!

734
Dragan Bogdanić

Predsjednik OO SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić najavio je podnošenje prijave protiv odbornika u Skupštini opštine Teslić Dragana Nikolića i drugih lica koji njega i članove ove stranke lažno dovode u vezu sa izazvanjem ekscesa na prostoru ove lokalne zajednice.

Bogdanić je osudio takve radnje, navodeći da su političke prirode i da se dešavaju od 2014. godine nanošenjem tjelesnih povreda aktivisti SNSD-a, koje ni do danas nije istraženo.

– Svaki put kada su se pojavljivala politička previranja dolazilo je do određenih ekscesa sa najčešće materijalnom štetom na automobilima i obično su bile planirane i iscenirane i imale svoje svrhu – naveo je Bogdanić koji je pozvao pravosudne i istražne institucije da kazne počionioce.

Povezana vijest:
teslic prijetnje odbornici
Prijetnje teslićkim odbornicima, formiran klub “SNSD jedan”!

Posljednji incident, kada je zapaljeno porodično vozilo odbornika Dijane Đekanović, te formiranja Kluba odbornika “SNSD jedan”, Bogdanić je povezao sa prelaskom teslićkog predsjednika Aktiva mladih SDS-a Dragana Savića u SNSD.

On kaže da je prelazak članova unio nemir u lokalni SDS, nakon čega se dešavaju ekcesi “koji bi za posljedicu imalo učvršćivanje nezadovoljstva određenog broja odbornika SNSD-a”.

Bogdanić je rekao da su članovi Glavnog odbora teslićkog SNSD-a donijeli jednoglasnu odluku da se regionalnim organima ove stranke uputi inicijativa za sankcionisanje odbornika koji su formirali “SNSD jedan” (Savo Radić, Dragan Nikolić i Dijana Đekanović).

On je uputio poziv ovim odbornicima da se vrate u Klub odbornika SNSD, kojeg su kako navodi, napustili iz privatnih razloga i interesa.

Tri odbornika SNSD-a u Tesliću Savo Radić, Dragan Nikolić i Dijana Đekanović na posljednjoj sjednici Skupštine opštine Teslić napustili su Klub odbornika te stranke i formirali Klub odbornika “SNSD jedan”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA