Upucao suprugu sa sedam metaka!

996

Policajac Rifet Lulić (45) ubio je sinoć svoju suprugu Mirelu Lulić (37) u cazinskom naselju Gornja Koprivna, upucavši je iz pištolja!

Prema informacijama iz policije, Policijskoj stanici Cazin ubistvo je prijavljeno oko 19 sati.

– Odmah nakon prijave, policija je izašla na mjesto događaja i u toku je uviđaj – kazala je Snežana Galić, portparol MUP Unsko-sanskog kantona, dodavši da je u istragu uključena i unutrašnja kontrola MUP.

Službenih detalja za sada nema, ali kako cazin.net neslužbeno saznaje, radi se muškarcu iz Krivaje kojeg je napustila supruga, rodom iz Gornje Koprivne. Isti je došao u Gornju Koprivnu, te u suprugu iz pištolja ispucao okvir od sedam metaka.

Rifet je svoju suprugu upucao u porodičnoj kući njenog oca. On se nakon ubistva predao policiji i trenutno se nalazi na ispitivanju u službenim prostorijama.

Prema nezvaničnim informacijama, Rifet je u suprugu Mirelu ispucao sedam metaka dok je spavala, a supružnici navodno imaju dvoje djece.

Uviđaj na mjestu događaja obavljaju policajci Sektora krim-policije MUP USK, zajedno sa tužiocem bihaćkog Kantonalnog tužilaštva.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA