Tramp izvrijeđao novinare

666

Predsjednik SAD Donald Tramp nastavio je napade na medije. Rugao se poznatoj TV voditeljki jutarnjeg programa na TV MS NBC Miki Bžežinskoj na Tviteru.

Novinarka koja se posljednja našla na meti Trampa radi zajedno sa svojim vjerenikom Džoom Skarboroum u emisiji “Morning Džo”, prenosi “Glas Amerike”.

– Čuo sam da slabo gledana emisija ‘”Morning Džo” loše govori o meni. (Ja je ne gledam više). Pa kako su onda luda Mika, sa niskim koeficijentom inteligencije, i psihopata Džo tri noći zaredom, uoči Nove godine, dolazili u Mar-a-Lago i insistirali da mi se pridruže. Njoj je lice bilo jako krvavo od fejs-liftinga. I odbio sam ih – napisao je predsjednik SAD na Tviteru.

Par je saopštio da su odlazili u Mar-a-Lago, Trampovo imanje na Floridi, da ugovore intervju s njim mjesec dana prije inauguracije.

Iako se Tramp pojavljivao u njihovoj emisiji prije nego što je i zvanično stupio na dužnost, otkad su počeli da ga kritikuju, on je krenuo u napade na njih.

Direktor za komunikacije Bijele kuće Den Skavino takođe se uključio u Tviter prepisku i napisao da su “glupa Mika i njen ljubavnik, ljubomorni Džo, zbunjeni i tužni otkad im predsjednik više ne odgovara na pozive. Ludo”.

Televizija NBC, na kojoj se emituje emisija “Morning Džo” u saopštenju navodi da je “tužan dan za Ameriku u kome predsjednik provodi vrijeme u maltretiranju, laganju i sitnim ličnim napadima, umjesto da radi svoj posao.”

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA