Stefan Dabić pojačao Krupu

2550

Fudbaler Stefan Dabić priključio se treninzima Krupe i po svoj prilici će potpisati ugovor sa ovim klubom.

Ovaj talentovani igrač koji može da igra na poziciji centralnog veznog ili desnog veznog u minuloj sezoni nosio je dres BSK-a iz Borče, člana Prve lige Srbije.

– Radi se o dosta talentovanom i zanimljivom fudbaleru koji je tek odradio prvi trening. U ovom trenutku je rano pričati da li će on potpisati ugovornu obavezu, a u naredna dva do tri dana biće sve kristalno jasno – kratko je rekao Slobodan Starčević, trener premijerligaša BiH iz Krupe na Vrbasu.

Pripremama Krupe u međuvremenu se priključio Lazar Marjanović koji je na ovim prostorima ranije nosio dres Leotara iz Trebinja, banjalučkog Borca i Zrinjskog iz Mostara.

– Nismo još završili sve po pitanju dolaska novih igrača, a sve zavisi od činjenice ko će nas napustiti. Na treninzima imamo nekoliko talentovanih igrača koji su igrali Prvu ligu Republike Srpske kao i Federacije BiH. Ono što mogu da kažem, a to je, da je blizu potpisa ugovora Seid Zukić koji je u prošloj sezoni predvodio napad Travnika – dodao je Starčević.

Fudbaleri Krupe prvu provjeru imaće 19. juna na Kupresu protiv Željezničara. Četiri dana kasnije skoknuće do Travnika gdje će odmjeriti snage sa Sarajevom, a već 25. juna putuju na pripreme na Zlatibor.

S. B.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA