Srbija – Vels: Prodato 20 000 karata

927
Srbija - Vels

Najbolji fudbaleri Srbije odlučni su u namjeri da naredni Mundijal ne gledaju na TV-u. A da bi stigli do Rusije, moraju da pobijede Vels.

Posao će im, čini se, biti olakšan, pošto za jako bitnu kvalifikacionu utakmicu, koja se u nedelju od 20.45 sati igra na stadionu “Rajko Mitić”, vlada veliko interesovanje.

“Orlovi” će imati veliku podršku sa tribina najvećeg srpskog stadiona, jer je zaključno sa srijedom prodato više od 20.000 ulaznica.

Reprezentativci i stručni štab apeluju na navijače da napune popularnu “Marakanu”, dok iz Fudbalskog saveza poručuju da se u posljednja dva, tri dana, kao po običaju, očekuje najveća navala na karte. To znači da bi Dušan Tadić i društvo Velšane mogli ugosti na dupke punom stadionu.

Na polovini kvalifikacione trke Srbija drži lidersku poziciju grupe D sa 11 bodova, koliko ima i drugoplasirana Republika Irska. Vels i Austrija su skupili po sedam i tu se završava krug timova koji konkurišu za plasman na planetarnu smotru. Gruszija sa dva i Moldavija sa jednim bodom su odavno otpisani.

De. M.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA