SNS: Podržaćemo mandatara kojeg odredi Vučić

604

Svi poslanici SNS glasaće za mandatara kojeg predloži predsjednik Srbije Aleksandar Vucić, rekla je danas predsjednica Skupštine Maja Gojković.

Ona je nakon sjednice Predsjedništva stranke rekla da su članovi tog tijela dali jednoglasnu podršku Vučiću da on predloži kandidata za mandatara buduće vlade Srbije.

O imenima nije bilo riječi, rekla je Gojković i dodala da će Vučić u zakonskom roku izaći s prijedlogom mandatara, te da očekuje da će se to dogoditi prije njegove inauguracije.

Predsjedništvo SNS odlučilo je danas da pozove pripadnike srpskog naroda na Kosovu i Metohiji da glasaju za Srpsku listu.

Potpredsjednica SNS Maja Gojković, nakon sjednice Predsjedništva, prenijela je novinarima da je jednoglasno odlučeno da se pozovu svi građani Srbije, pripadnici srpskog naroda, da jedinstveno i isključivo glasaju za Srpsku listu.

Na Kosovu i Metohiji se 11. juna održavaju prevremeni parlamentarni izbori.

Ona je kazala da smo suočeni sa neskrivenim namjerama albanskih političara i ćutanjem predstavnika međunarodne zajednice.

Dodala je da međunarodna zajednica ćuti i kada preti prekidajem dijaloga, kao i da od Zajednice srpskih opština neće biti ništa.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA