Sedmični horoskop od 18. do 25. juna

1005

Šta vas čeka ove sedmice na polju posla, ljubavi i zdravlja?

OVAN (21.3-20.4)

Posao – Dok je Mars, vladar znaka u Raku, imaćete osjećaj da stalno griješite. Zato je potrebno da se drugačije postavite prema okolini i da budete manje sebični. Nerealni ste u planovima i željama, jer Mars polako ulazi u kvadrat sa Jupiterom, pa vodite računa da sve bude u skladu sa propisima.

Ljubav – Nedjelja počinje prisustvom Mjeseca u vašem znaku i želite sa nekim da razmijenite emocije. Ali, kako je Venera, vladar polja partnerstva u polju novca, sve će biti u sjenci zarade.

Zdravlje – Većinu vaših zdravstvenih tegoba izazivaju stres i prevelika napetost. Ulazite u bolji period, barem što se tiče zdravlja.

BIK (21.4-21.5)

Posao – Venera, vladar znaka nalazi se u vašem prvom polju i povoljno utiče na sve poslovne poteze. Na sebe preuzimate odgovornost, a sa Suncem i Merkurom u polju novca vrijeme je da krenete u akciju. Radite u skladu sa svojom prirodom, žustro i odlučno i ne marite za rezultate, koji sigurno neće izostati.

Ljubav – Venera i Mars se aspektuju, a kako je Mars u polju svakodnevnog kretanja, druženja i bliske okoline, tako su vam „pod nosom“ sva rješenja vezana za emotivni život. Pitanje je samo da li ste spremni za promjene ili ne.

Zdravlje – Budite pažljiviji, jer su moguće povrede glave ili jake glavobolje. Izbjegavajte brzu vožnju.

BLIZANCI (22.5-21.6)

Posao – Iako je u vašem znaku vladar, Merkur obrazuje loš aspekt sa Saturnom, pa će na poslu sve biti povuci-potegni. Potrebno je da budete dobro organizovani, da pazite na detalje i da razmišljate dugoročno.

Ljubav – Saturn u polju partnerstva ukazuje na tihi sukob sa voljenom osobom. Zato je najbolje da ovaj period provedete u rutinskim odnosima, da ništa ne mijenjate i ne pokušavate da dokučite zašto sve ide kako vam se ne sviđa.

Zdravlje – Preuzeli ste previše obaveza na koje ne možete da odgovorite, što će loše uticati na zdravlje. Slabe tačke su pluća, stomak i alergije.

RAK (22.6-22.7)

Posao – Mjesec, vladar znaka početkom sedmice proći će kroz vaše polje karijere i najaviti nove događaje i promjene na poslu. Ovih dana donijećete odluku koja će odrediti dalji pravac poslovnih dešavanja, ali nemojte obraćati pažnju samo na najbolji scenario nego uzmite u obzir i one manje povoljne. Izbjegavajte površnost, razradite sve do detalja i dvaput provjeravajte.

Ljubav – Kako je Mars u vašem znaku tako postoji jaka potreba da preuzmete inicijativu. Ideja nije loša, ali obratite pažnju i na partnerove želje i ne dozvolite da se inicijativa pretvori u nametanje volje.

Zdravlje – Ženski pripadnici znaka trebalo bi da posjete ginekologa.

LAV (23.7-22.8)

Posao – Prisustvo Marsa u dvanaestom polju ukazuje na spletke i jake neprijatelje koji hoće da vas sklone s mjesta na kojem se trenutno nalazite. Ono što vam u narednom periodu ide naruku jeste mudrost, a ne ide vam isterivanje pravde na radnom mjestu. Budite veoma oprezni u poslovnim aktivnostima, sve što radite provjerite više puta i nastojte da imate pisani trag o onome što ste preduzeli.

Ljubav – Tamnokosa osoba vezana za vaš posao veoma je zainteresovana za vas. Ukoliko ste već u vezi, zaboravite je i okrenite se partneru. Ali, ukoliko niste, slobodno probajte šta može da ponudi.

Zdravlje – Na udaru su žlijezde sa unutrašnjim lučenjem, kao i problemi sa viškom kilograma.

DJEVICA (23.8-22.9)

Posao – Jupiter u vašem polju novca daje rezultate, u početku sporije, a zatim sve brže. Posao se odvija po ustaljenom šablonu, bez većih promjena. Boravak Merkura, vašeg vladara u polju karijere, iako pod zracima Sunca, pružiće još nekoliko mogućnosti za nove kontakte tokom ove sedmice. Period je povoljan za honorarne i kratkoročne projekte.

Ljubav – U vezi je još prisutan pritisak iz prethodnog perioda, pa je najbolje prvo da razriješite stara pitanja, pa tek onda da ulazite u nova.

Zdravlje – Nalazite se u fazi oporavka, pa je potrebno da se što više odmarate. Kako ste skloni gojaznosti, smanjite slatkiše.

VAGA (23.9-22.10)

Posao – Neke greške ili pogrešne poslovne procjene iz prethodnog perioda ovih dana moraćete ubrzano da rješavate, na šta ukazuje položaj Jupitera koji je krenuo direktnim hodom, a već duže vrijeme je prisutan u vašem znaku. Ove sedmice očekuje vas mnogo događaja koji zahtijevaju zdrav razum i pravilan pristup.

Ljubav – Sedmica počinje prisustvom Mjeseca u sedmom polju, što će vam odvlačiti pažnju od realnosti i usmjeravati na želje i maštanja koja se teško mogu ostvariti. Pokušajte da budete što realniji u emotivnom životu, pogotovo u rješavanju problema.

Zdravlje – Mogući su ginekološki ili problemi sa urinarnim traktom. Bilo bi dobro da posjetite ljekara.

ŠKORPIJA (23.10-22.11)

Posao – Vaš vladar, Mars iz trigonskog Raka daje vam podršku da započnete nove poslove, ali vas zbunjuje manjak prihoda. Tokom cijelog perioda bićete suočeni sa restrikcijama u svakom pogledu, a jedini recept za uspjeh je rad.

Ljubav – Boravak Venere u vašem sedmom polju nagovještava vrlo bitna dešavanja kad je reijč o odnosu sa partnerom. Pažljivo odlučite u kom pravcu želite da idete i kakve odluke donosite, pogotovo one koje su vezane za zajednički život. Sekstil Venere i Marsa ukazuje da se stvari smiruju.

Zdravlje – Stresovi vas maksimalno iscrpljuju, a malaksalost je posljedica vremenskih oscilacija ili virusnih infekcija.

STRIJELAC (23.11-21.12)

Posao – Jupiter, vaš vladar u polju planova i karijere ubrzava kretanje i otvara mogućnost nove saradnje sa poslodavcima iz inostranstva. Neko iz okruženja ili od nadređenih spletkari, pa obratite pažnju na dvosmislene komentare i potrudite se da okolina zadrži dobro mišljenje o vama. Sunce i Merkur u sedmom polju najavljuju teške pregovore oko posla.

Ljubav – Sedmo polje markirano Suncem i Merkurom ukazuje na zahtjeve partnera koji nisu mnogo realni i mogu kasnije izazvati probleme. Vodite računao tome šta prihvatate i na šta pristajete.

Zdravlje – Boravite više u prirodi i na svježem vazduhu, jer su vam pluća ugrožena. Budite oprezni sa konzumiranjem pića i cigareta.

JARAC (22.12-20.1)

Posao – Mars u sedmom polju, kad je o poslu riječ, donosi napetost i sukobe sa saradnicima. Ispravljaćete greške svojih saradnika, pogotovo mlađih koji se ističu u pogrešnim procjenama. Zato je neophodno da neke stvari sistematski bolje organizujete.

Ljubav – Burna dešavanja u ljubavnom životu donosi Mars u sedmom polju i to sa tendencijom rasta. Krajem sedmice, tenzija će odnos sa partnerom dovesti do usijanja, pa je najpametnije da se povučete i uopšte ne ne reagujete.

Zdravlje – Neki pripadnici znaka mogu imati probleme sa kostima, pogotovo donjih ekstremiteta. Budite veoma oprezni u kretanju i saobraćaju, jer postoji mogućnost povrede.

VODOLIJA (21.1-19.2)

Posao – Iako je Saturn, vladajuća planeta u retrogradnom kretanju, period je povoljan za rekapitulaciju i svođenje računa o poslovima tokom proteklih mjeseci, jer se Jupiter okrenuo i polako ulazi u sekstilan odnos sa Saturnom. Venera u četvrtom polju, koje reprezenzuje dom i porodicu njavljuje neka ulaganja.

Ljubav – Mars i Venera koja markira polje porodice najavljuju napetost i tenzije kod predstavnika znaka koji su u braku. Slobodne Vodolije biće u prilici da uđu u ozbiljnu vezu koja će se vrlo intenzivno razvijati.

Zdravlje – Poželjno je bavljenje sportom i što više kretanja. Prekontrolišite šećer i krvni pritisak.

RIBE (20.2-20.3)

Posao – Ove sedmice najbolje je da radite bez velikog isticanja, jer su u najavi veliki finansijski problemi u ustanovi u kojoj ste zaposleni. Srećom, aspekt je kratkotrajan i nema razloga za nervozu. Kako Jupiter, vladar znaka u direktnom hodu i ubrzava tako će naredni period biti povoljniji za posao.

Ljubav – Merkur, vladar vašeg sedmog polja je pod zracima Sunca, što znači da nešto u vezi nije najbolje postavljeno. Ukoliko ove sedmice planirate da se pozabavite emotivnim pitanjima, budite vrlo oprezni jer lako može doći do nesuglasica sa partnerom.

Zdravlje – Stomačne tegobe posljedica su nekontrolisane ishrane. Kod nekih pripadnika znaka biće pojačana depresija.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA