Sajla „majka“: Bicikl ni u crkvi nije siguran!? (FOTO)

795

Da bicikl nije više siguran ni u crkvenom dvorištu, pa ni kada ga „čuvaju“ brojni pripadnici Oružanih snaga BiH, vojne i civilne policije, uvjerili su se građani koji su u Banjaluci danas prisustvovali obilježavanju Vidovdana, krsne slave Vojske RS.

Naime, u dvorištu Crkve Svetog Velikomučenika kneza Lazara, u banjalučkom naselju Lazarevo, bilo je nekoliko ovih dvotočkaša, koje su vlasnici propisno osigurali lancima i debelim sajlama.

– Pa naravno da nije sigurno više nigdje, ni u crkvi ni u džamiji. Ima ovdje i policije i vojske, ali nije to ono Titino vrijeme kada si mogao ostaviti i otključan stan kada ideš na more. Zato ja to uvijek zaključam da ne brinem i mislim, jer su mi jednom već ukrali bicikl kod hrama u centru grada – rekao je za SrpskaCafe ispred crkve u Lazarevu jedan od vlasnika zakatančenih bicikala.

Svešteno lice koga smo upitali da li je imalo čudno što su bicikli zaključani, nije bio raspoložen za razgovor, ali nam je odgovorio zagonetnim smiješkom, koji bi se mogao protumačiti kao “ništa nije sigurno, osim smrti i odlaska Bogu na ispovijed”.

M. Čabarkapa

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA