S njima je brak noćna mora: Ovi znakovi su najgori supružnici

1066

Ako ste odlučili da stupite u brak, razmislite još jednom ako vam je partner rođen u ovom znaku.

Rak

Poznato je da Rak kao vodeni znak cijeni značaj porodice, te su mu djeca i kuća veliki podsticaj u životu. Ipak, on nikada neće biti u potpunosti zadovoljan postignutim rezultatima, te će uvijek težiti nedostižnim.

Umjesto da se opusti, često ga možete čuti kako pridikuje ženi i djeci, i stalno im prebacuje za najmanje sitnice. Iako dosta vremena boravi kod kuće, Rak je dosta pasivan, te imajte u vidu da će tako dosta obaveza u kući biti na vama.

Škorpija

Često je  optužuju za flert, i to je tačno: Škorpija je sklona avanturama. Ipak, pored svog partnera može da se smiri za cijeli život, a ono što u braku može da smeta je njegova uvjerenost da je za sve u pravu.

Škorpije su često dosta posvećene poslu, pa je moguće da se toliko angažuju na tom polju da zanemare svoju porodicu. Upravo zbog toga javljaju se svađe, koje se mogu smiriti samo razgovorom i međusobnim razumevanjem…

Strijelac

Strijelac je po prirodi avanturista, a pretjerano je skoncetrisan na sebe i svoje potrebe. Tako često zna porodicu da stavi na drugo mjesto, što ga svrstava u znake sa kojima nije lako u braku.

Pripadnici ovog znaka obožavaju da putuju, pa ih samim tim ne drži mjesto, i ne boravi često kod kuće. Logično, privlače ga zabava i avantura, a od monotonije bježi, te bračni partner mora da se prilagodi njegovoj neobuzdanoj energiji.

Vodolija

Za Vodoliju kažu da se teško odlučuje na brak, obično zbog avanturističke prirode i želje za slobodom. Ipak, ona se može smiriti pored osobe koja ga neće ograničavati, a koja će ga “hraniti” svojim intelektom i fascinirati uspjesima koje postiže.

Vodolije obožavaju društvo, te su prijatelji bitan dio njihovih života. Zbog posvećenosti poslu i velikim ambicijama, moguće je da zanemare porodicu, te da ne provode dovoljno vremena pored žene i djece.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA