Prijedor dobio novo dječije igralište (VIDEO)

1064

U centru Prijedora, ispred takozvanih “M zgrada” danas je otvoreno novoizgrađeno igralište za djecu, u čiju izgradnju igrališta Mikrokreditno društvo “Mikrofin” uložilo oko 15 000 KM.

Prijedorski mališani od danas imaju novo, savremeno igralište. Na raspolaganju su im ljuljaške, klackalice, tobogani i drugi moderni rekviziti.

– Mikrofin je društveno-odgovorna firma, koja podržava sve projekte koji za cilj imaju razvoj i odrastanje djece. Do sada smo izgradili jedno ovakvo igralište u Banjaluci i namjera nam je da u narednom periodu izgradimo još četiri igrališta. Drago nam je da najmlađim Prijedorčanima poklanjamo ovako jedno lijepo i moderno igralište – rekao je direktor Mikrokreditnog društva “Mikrofin”, Banjaluka Mladen Bosnić.

Sa najmlađima na novoizgrađenom igralištu danas se družio i prvi čovjek grada. Milenko Đaković kaže da mu je drago što je “Mikrofin” prepoznao potrebe najmlađih.

– Ja želim svoj djeci grada da se ovdje lijepo zabavljaju, da se deke i bake i tate i mame druže dok se oni igraju. Mikrokreditnoj organizaciji Mikrofin se zahvaljujem za donaciju. Ovo je nešto što je najljepše za djecu, njihove potrebe, bavljenje sportom, rekreaciju i provođenje slobodnog vremena – dodao je gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković.

Vrijednost igrališta je oko 15 000 maraka. Ovo je samo jedna od aktivnosti kojom “Mikrofin” obilježava dvije decenije postojanja i rada.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA