Pokloni za najbolje banjalučke osnovce (VIDEO)

884

Za najbolje učenike banjalučkih osnovnih škola, tradicionalno je na bazenima Akvane organizovana dodjela poklona. Za sve petice stigle su pohvale i simbolične nagrade. Ljeto će kažu provesti na bazenima Akvane jer su dobili sezonske ulaznice.

Obradovali su se posebno prisustvu gradonačelnika sa kojm su razgovarali o budućim planovima.

Gradonačelnik Banjaluke je ponosan na mlade ljude koji su pokazali da se trud i rad isplate. Poželio im je da u budućnosti nastave istim tempom.

– To je već tradicija koju nekoliko godina organizujemo sa kompanijom Mlijekoprodukt, Elta kabelom i Akvanom. Simbolično smo se zahvalili, čestitali onima koji su najbolji i dobili su ulaznice za Akvanu. Često oni koji su najbolji ostanu nekako po strani jer se i u školama i u životu najviše bavimo problemima – rekao je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Učenike su obradovali i kompanije Mlijekoprodukt i Elta-kabel. Velika im je čast, kažu, podržavati rad i trud.

– Tradicionalno nastavljamo da nagrađujemo najbolje učenike. Da nekako oni daju motivaciju i pruže i narednim generacijama i da se i te naredne generacije ugledaju na njih, tako da smo i ove godine obezbjedili prigodne poklone za njihov rad i za trud – rekla je portparol kompanije Elta-kabel Iva Đudurović.

– Naša želja je da se mladi osjećaju i da imaju podršku u ovom društvu jer oni su naša budućnost i od njih očekujemo da će jednog dana preuzeti rukovodstvo cijelim našim društvom za dobrobit svih nas – dodao je marketing menadžer kompanije Mlijekoprodukt Vlado Sandić.

Kompanija Elta-kabel je omogućila besplatan internet na bazenima Akvane pa će svi gosti moći potpuno da uživaju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA