Počinje četvrti OK fest

790

Na Tjentištu večeras počinje četvrti “Nektar” OK fest, muzički festival jedinstven po prirodnom ambijentu u kom se održava, ali i po istorijskoj važnosti tog lokaliteta.

Svi smještajni kapaciteti Nacionalnog parka “Sutjeska” su rezervisani, a kao i ranijih godina najveći broj posjetilaca smjestiće se u OK kamp.

Dosta posjetilaca potražiće privatni smještaj na Tjentištu, ali i u Foči, pa se i ove godine očekuje dolazak više hiljada mladih sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

Festival će trajati tri dana, do nedjelje, 2. jula, a posjetioci će i ove godine imati priliku da uživaju u svirkama popularnih bendova iz zemalja regiona. Cijena dnevne ulaznice je pet KM.

Danas na glavnoj bini nastupaju “Del Arno bend”, Josipa Lisac i “Disciplina kičme”.

Sutra su zvijezde večeri “Psihomodo pop”, TBF i “Van Gog”, a u nedjelju, 2. jula, Damir Urban, “Let 3” i “Dubioza kolektiv”.

Na OK stejdžu, prije večernjeg programa na glavnoj bini, publiku će tokom dana od 16 časova zabavljati poznati bendovi i autori – danas Džastins Džonson i Strejt Džekin, sutra “E-play” i “Kanda, Kodža i Nebojša”, a trećeg dana festivala “Deca loših muzilčara” i “Zoster”.

Na “OK sinema stejdžu” posjetioci će u tri dana moći da pogledaju tri filma, čije projekcije su od 21 čas.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA