Pijani Slovaci ukrali električni automobil i sletjeli u more

1362

Tivatska policija uhapsila je danas trojicu turista iz Slovačke B.M. (23), K.M. (28) i J.P.(28) zato što su iz Porto Montenegra ukrali i teško oštetili jedan od električnih automobila (golfera) kojim se prevozi osoblje i posjetioci elitnog tivatskog nautičkog centra.

Trojica pijanih Slovaka koji ljetuju u Tivtu, su oko četiri sata ujutro uzeli elektromobil i sa njime divljali po tivatskim ulicama i gradskoj plaži, nakon čega su sa vozilom završili u moru u gradskoj lučici Kalimanj.

Pri tome srećom, nisu povrijeđeni ali je elektromobil gotovo uništen jer je na njemu pričinjenja šteta od oko 10.000 evra.

Policija je neobuzdane mladiće privela osnovnom državnom tužiocu u Kotoru Žarku Pajkoviću koji je njihov postupak okarakterisao kao “otuđivanje vozila” i odredio im veoma visoku novčanu kaznu, nakon čijeg su plaćanja Slovaci pušteni na slobodu.

Prema nezvaničnim informacijama, kazna računajući i vrijednost uništenog vozila, iznosi čak 16.000 evra.

Za sada je nejasno kako su trojica pijanih turista uspjela da iz kompleksa Porto Montenegra koji je kompletno pokriven 24-satnim video nadzorom i stalnim prisustvom po dvadesetak pripadnika obezbjeđenja, ukradu i iz kompleksa marine u grad izvezu električni golfer.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA