Nektar Freshwave Piknik žurka na Banj brdu

973

Nektar FreshWave Piknik će u subotu, 10. juna, pod vedrim nebom ugostiti Metodija Hristova i Mladena Tomića kao glavne zvijezde cjelodnevne žurke na fantastičnoj lokaciji najpoznatijeg banjalučkog izletišta Banj brdu.

Najveća zabava na banjalučkom Banj brdu ove godine je u duhu rođendanske atmosfere jer će čuvene Mladenove rođendanske žurke, koje su u proteklim godinama postale tradicija i prava elektronska poslastica, dobiti svojevrsan nastavak upravo pred publikom predstojećeg Nektar FreshWave Piknika!

Biće to jedinstven užitak za sve prave poklonike techno zvuka jer njegovi setovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim ali i savršena prilika za sve posjetioce da osjete dio onoga što možemo da očekujemo ovog ljeta na najboljem elektronskom festivalu u Bosni i Hercegovini!

Metodi Hristov jedan je od najpoželjnijih istočnoevropskih izvođača elktronske muzike, čemu svjedoče njegovi uspješni nastupi širom svijeta. Nedavno se vratio sa turneje u Australiji gdje je imao odličan nastup u Sidneju, a u Banja Luku dolazi nakon zakazanih nastupa u Londonu i Cirihu.

DJ Mladen Tomić je najveće i najuticajnije ime u svijetu elektronske muzike iz Bosne i Hercegovine. U prilog tome govori i naklonost top svjetskih DJ imena poput čuvenog Richie-a Hawtin-a ili Dubfire-a, koji je jedan od headliner-a ovogodišnjeg izdanja Nektar FreshWave festivala, a koji Mladenove singlove gotovo redovno vrte u svojim setovima!

Na Nektar FreshWave Pikniku će ove godine, pored Metodija i Mladena, pod vedrim nebom nastupiti DJ Inis, Stefan Ivankovic b2b Sega kao i rezidenti Nekar FreshWave festivala: Joma Maja i Nebs Jack.

Na ovogodišnjem Nektar FreshWave Pikniku za DJ pultom naćiće se rezident Massive stage-a Nektar FreshWave festivala, po čijoj selekciji će nastupiti i banjalučki Hip Hop DJ izvođači: Rope (Brutal Protest), Joxa, Deejah, a na taj način FreshWave festival nastoji dati podršku očuvanju domaće muzičke scene.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA