Nekad i sad: Playboy zečice opet na naslovnici (FOTO)

1454

Poznati muški časopis “Playboy” okupio je najatraktivnije žene koje su davno krasile njihovu naslovnicu, kako bi ponovo pozirale u izazovnim pozama.

“Playboy” je osmislio jedinstven editorijal u kome se pojavljuje sedam svjetskih ljepotica: Candy Collins, Monique St. Pierre, Charlotte Kemp, Kimberly Conrad Hefner, Renee Tenison i Lisa Matthews.

One su naslovnicu krasile u periodu između osamdesetih i devedesetih godina 20. vijeka, a svaka od njih je ponovo pokazala svoju jedinstvenu ljepotu koja je odoljela starenju.

ct-playboy-centerfolds-revisited-sidewalks-kog-001

– Kada sam pozirala za “Playboy” pojavile su se kontroverze jer sam bila prva afro-američka zečica godine i neke žene su govorile da su me gledali kao objekat, ali ja sam smatrala da imam pravo da uradim ono što želim. Ako želim da poziram gola, treba da budem u stanju da to učinim. Gledam na to kao na umjetnost, ali ne vide to svi na isti način – rekla je Renee Tenison.

Slično o snimanju za “Playboy” govorila je i Candy Collins, koja je priznala da je u to vrijeme bila veoma srećna i zadovoljna.

ct-playboy-centerfolds-revisited-sidewalks-kog-003

– Sada znam koliko su ta snimanja bila posebna. Bila sam jako, jako srećna što sam bila dio tako jedinstvenog sestrinstva – rekla je ona.

Ovim fotografijama, slavni modeli su ponovo dokazale da je ljepota bezvremena, a seksepil vječan.

DBpiJLHVwAAzAXH

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA