Napadnut Zdravko Mamić (VIDEO)

2155

Čelnog čovjeka fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba, Zdravka Mamića, juče je u Bolu na Braču napao muškarac dok je šetao rivom. Muškarac se zaletio na Mamića i šakom ga udario u glavu, a najuticajnija osoba hrvatskog fudbala od siline udarca pala je u more.

– Dobro se sada osjećam. Da me boli više, otišao bih u bolnicu. Dobro sam još i prošao, jer sam u jednom trenutku izgubio i svijest. Na sreću, iz mora su me izvukli prijatelji – rekao je Mamić.

Na Braču je Zdravko Mamić slavio 60. rođendan brata Stojka, a nakon incidenta nisu napustili Bol, već su ostali kako bi ipak održali slavlje.

Policija je potvrdila napad i remećenje javnog reda i mira u Bolu, gdje je Mamić usidrio svoju jahtu, ali nije otkrila identitet napadača.

Ipak, prema nezvaničnim informacijama, splitski Prekršajni sud u četvrtak je Bračaninu (22), koji je napao Mamića, zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnom mjestu izrekao mjeru opreza, odnosno zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s Mamićem, te je pušten na slobodu.

Na video snimcima ovog događaja vidi se da muškarac, odjeven u tamnu odjeću, polako prilazi Mamiću, te u jednom trenutku ubrzava korak, dolazi do jahte i potom šakom udara Mamića, koji pada u more. Nakon toga napadač se dao u bijeg, ali za njim su potrčali Mamićevi prijatelji te ga uhvatili i kasnije predali policiji, koja ga je na ispitivanje odvela u Supetar.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA