Mićić podijelio pakete socijalno ugroženim porodicama

828

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uručio je danas 45 prazničnih paketa hrane socijalno ugroženim porodicama u Janji povodom predstojećeg velikog muslimanskog praznika ramazanskog Bajrama.

Uz želje da praznik proslave u slozi i međusobnom poštovanju, u krugu porodice, prijatelja i susjeda, Mićić je poručio da je cilj lokalne zajednice da pomogne svim građanima Bijeljine, bez obzira na vjeru i naciju, ali i da učini sve da se smanji broj socijalno ugroženih porodica.

-Nažalost, imamo veliki broj građana kojima je socijalna pomoć svakodnevno neophodna. Za praznike se, uz podršku donatora, potrudimo da im obezbijedimo skromne pakete hrane, kako bi i oni osjetili prazničnu radost u svojim kućama. Nadam se da će dogodine biti manje porodica kojima će biti potrebna pomoć i da će, umjesto toga, oni biti u prilici da pomognu drugim ljudima- poručio je Mićić u Janji.

Prema riječima predsjednika Savjeta Mjesne zajednice Janja Azema Aletovića, paketi su dodijeljeni uglavnom starijim mještanima Janje koji zbog starosti i bolesti više ne mogu da se bave zemljoradnjom, kao i višečlanim porodicama.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA