Maya Sar 5. jula na tvrđavi Kastel (VIDEO)

1146

Kantautorka, kompozitorka i pjevačica Maya Sar, jedno od najznačajnijih regionalnih imena pop muzike, održaće 5. jula koncert na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci. Nakon regionalne uspješne turneje „Maya Sar – Live in Theatre“, banjalučka publika će uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvijezdama.

Za njen prethodni koncert tražila se karta više pa je Maya imala želju da se vrati kako bi ovaj put svi koji žele mogli da slušaju njene pjesme uživo.

– Sa prvog banjalučkog koncerta nosim predivne uspomene. Kako sam i obećala, ponovo ćemo se družiti, ovog puta na prelijepoj sceni tvrđave Kastel, gdje ću pred banjalučkom publikom premijerno izvesti nekoliko pjesama, koje će biti objavljene na mom novom albumu – istakla je Maya Sar.

Maya će na koncertu u Banjaluci pjevati i neke nove pjesme kojima najavljuje album koji bi trebao da izađe do kraja godine. Koncert će upotpuniti i gosti, ali Maya bar za sada ne želi da otkrije čije ćemo pjesme pored slušati 05. jula na Kastelu.

– Specifikum će biti i još par članova benda. Kao što zante Maya svira klavir, tako da će scenu uljepšati jedan stvarno fini koncertni klavir. Uglavnom želimo da pružimo ugođaj koji je na nivou evropski koncerata, pogotovo u ovoj open air varijanti – kazao je producent koncerta Mahir Sarihodžić.

Generalni sponzor koncerta je Addiko Bank. Kao društveno odgovorna kompanija cilj im je, kažu, da podrže domaće izvođače.

– Mogu samo reći da smo izuzetno sretni što ćemo građanima Banjaluke i svima onima koji 5. jula biti u Banjaluci, pružiti mogućnost da zaista uživaju u jednoj muzičkoj čaroliji. To kažem jer smo i prošle godine bili prisutni na koncertu i prepoznali kvalitet koji je naravno ranije potvđen, ali u svakom slučaju volimo vidjeti da su kvalitetni izvođači u našem gradu – rekla je marketing menadžer Addiko Bank u BiH Marija Panić.

Karte za koncert Maye Sar možete kupiti od 10. juna na platou ispre RK Boska. Cijena ulaznice je 15 konvertibilnih maraka.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA