Kako izgleda veza dva ista horoskopska znaka

950

Biti u vezi sa osobom istog znaka može biti ostvarenje ili raja ili pakla na zemlji.

Čak i kada su osobe identične, na svoga partnera mogu usmjeriti najnegativnije osobine. Neki parovi su prirodno kompatibilniji od drugih, ali na kraju postoji način da se riješe problemi.

Pitanje da li može uspjeti veza između osoba koje su rođene u istom horoskopskom znaku zavisi od toga koji je znak u pitanju.

Ovan – Ovan

Kada se ova dva znaka sretnu slijedi eksplozija! Mogu biti izrazito neodgovarajući jedno za drugo zbog tvrdoglavosti. Ali ako ih inspiriše impulsivnost moguće je da će veza uspjeti.

Bik – Bik

Ova dva znaka mogu biti izuzetno kompatibilna, ukoliko oboje naprave ustupke. Zajedno, dvije osobe rođene u znaku Bika su primjer stabilnosti kada se udruže. Do neslaganja među njima može doći samo zbog novca ili sličnih problema koje mogu narušiti stabilnost.

Blizanci – Blizanci

Na kratke staze veza na relaciji Blizanci – Blizanci može biti strasna avantura. Međutim, njihova kompatibilnost je problem za dugoročne odnose. Bez ikakvog znaka da je kraj veze na pomolu, ovo dvoje će se razići kada jednom od njih postane dosadno.

Rak – Rak

Par Rakova može biti kompatibilan samo ako nauče da cijene to što imaju osjećajnog partnera. Kada veza nije uspješna završava se suzama i na eksplozivan način.

Lav – Lav

Veza između dva Lava može biti neuspješna, a jedini razlog tome je što Lavovi žele da budu glavni u svemu te je moguće da će se međusobno nadmetati oko toga. Moguće je na neko vrijeme da se primire, ali njihova jednakost nije dugog vijeka i prava je rijetkost, tako da ova eksplozivna kombinacija završava neuspjehom.

Djevica – Djevica

Dvije Djevice mogu biti par iz snova. Svaka od njih ima velika očekivanja. Ponekad Djevice zajedno imaju probleme, ali najčešće one pomažu jedne drugima da postanu bolji ljudi. Oni zajedno napreduju.

Vaga – Vaga

Par Vaga može funksionisati jedino ako oboje biraju svoje bitke. Ironično, svako od njih želi harmoniju i radije će se primiriti nego svađati ili zalaziti u detalje. Kompatibilnost ovakvog para zavisi od spremnosti da se radi na ovom pitanju.

Škorpija – Škorpija

Odnos između dvije osobe u znaku Škorpije može biti naporan i brzo se raspasti , veza može biti nekompatibilna od samog početka, sa burnim izlivima emocija i svađama. Čak i kada ostaju zajedno postoje strastvene razlike između njih.

Strijelac – Strijelac

Osobe rođene u znaku Strijelca teško se zadržavaju u vezi sa pripadnicima istog znaka iz prostog razloga što se plaše gubitka slobode. Srećom, kada se sretnu ova dva znaka su iskrena jedno prema drugom, što ih može dovesti do uspjeha.

Jarac – Jarac

Veza između dva Jarca može biti duga, sve dok oba partnera imaju obzira prema potrebama drugog koje su u vezi sa obavezama izvan veze. Ako poštuju vrijeme onog drugog, ovakav par vremenom može osnovati stabilan odnos.

Vodolija – Vodolija

Dvije Vodolije mogu biti sjajni prijatelji, mogu ohrabrivati jedno drugo da istražuju lične mogućnosti, što može u vezi rezultirati egocentrizmom. Oboje imaju predispozicije da ignorišu emotivne potrebe partnera, ali i tada mogu zajednički rješavati probleme.

Ribe – Ribe

Par Riba može se naizgled činiti kompatibilnim, ali zapravo ono što ih čini srećnim nije takav odnos. To vodi do nekompatibilnosti. Ribe moraju da budu sigurne da se u ovakvoj vezi neće samožrtvovati do tačke da dovedu sebe do stagnacije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA