Igor Crnadak predsjednik Gradskog odbora PDP-a

1123

Igor Crnadak, koji je danas izabran za predsjednika Gradskog odbora PDP-a Banjaluka, poručio je da će na narednim izborima ova stranka ostvariti najbolji rezultat za 17 godina, koliko djeluje u ovom gradu.

Srpskacafe je još u aprilu prva najavila ovakav rasplet situacije u banjalučkom PDP-u.

Crnadak je istakao da je cilj stranke da svoju politiku približi Banjalučanima, s obzirom da je svih ovih godina PDP bio opozicija.

Nakon Sabora PDP-a u Banjaluci, Crnadak je najavio da će biti imenovani povjerenici za svako biračko mjesto, a u decembru će biti predstavljena ekipa od 1.300 ljudi koji će biti stub strukture ove organizacije.

Crnadak je rekao da je razgovarao sa odbornicima DNS-a koji najavljuju formiranje novog kluba u Skupštini grada, te da žele da “grade mostove” prema onima koji su nezadovoljni situacijom u Banjaluci i koji zajedno sa PDP-om žele da je promijene.

On je naglasio da će u tom smislu PDP ostati opozicija, ali su spremni da podrže sve što je dobro za grad i građane.

Lider PDP Branislav Borenović očekuje da Crnadak, svojim iskustvom, autoritetom i odgovornošću, vrati PDP u Banjaluci na poziciju ključne pobjedničke partije.

-PDP hoće da bude snažan, odgovoran i da sa ljudima od osnivanja, ali i mladim ljudima, pokaže da Republika Srpska ima perspektivu- rekao je Borenović.

Saboru je prisustvovao i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA