Horoskop vam otkriva ko je idealno društvo za odmor

787

Prije nego što odberete vaše savršeno društvo za ljetovanje ne bi bilo loše da konsultujete horoskop.

Ovan

Ovan voli sve sam da radi i zato morate da računate na to tokom ljetovanja. Ne pravi kompromise, misli da je njegov izbor najbolji, da je uvijek u pravu. Ako niste tolerantna osoba računajte na to da od Ovna saputnika može lako da vas zaboli glava.

Bik

Sa Bikom ako idete na odmor spremite se za uživanje. Bikovi vole da jedu, da uživaju, to su pravi hedonisti. Ako ste aktivni tip, avanturističkog duha, ona Bik nije dobar saputnik za vas, jer će se prije “zalijepiti” za neki restoran, nego da istražuje mjesto u koje ste stigli, da posjećuje muzeje i slično.

Blizanci

Sa njima nikad nije dosadno. Ako želite na more sa osobom rođenom u ovom znaku pripremite se na super priče, ali i na nespavanje jer ove osobe mogu da sjede i pričaju do zore. Takođe, vaš saputnik će često biti na telefonu, računajte i na to.

Rak

Rak voli miran odmor. Ne voli da šeta, ali voli da pliva. Ne voli sportske aktivnosti, ali voli spa centre i bazene. Ako ste i vi takvi, onda ćete uživati na ljetovanju sa Rakom. Jedva čeka da stigne na odredište, gdje će se osjećati kao kod kuće, ali put teško podnosi. On je jedan od onih koji ipak jedva čekaju da se vrate kući, gdje god da odu.

Lav

Sa Lavom ako idete na odmor možete se lijepo provesti, vidjeti svijet, muzeje, ali i super restorane, jer Lavovi vole da troše i da uživaju. Mada, često nemaju mjeru, zato pazite da vas ne u vuku u neplanirane troškove. Njegov ili njen “kraljevski” provod je samo za prave hedoniste avanturiste, zato se ne pakujte, ako niste i sami taj tip.

Djevica

Ponijeli ste peglu? Niste. Ponijeli ste fen? Niste. Ponijeli ste kofer pun kozmetike? Niste. Ne brinite – Djevica ima sve, čak i ono što vam uopšte neće zatrebati na odmoru! Nema opuštanja sa Djevicom, sve mora biti dobro spakovano i sterilno, budite spremni na to. Takođe, morate imate plan, ili pustite Djevicu da ga napravi. To su osobe koje ništa ne ostavljaju slučaju, čak i kada su na odmoru.

Vaga

Vaga uvijek mora sa nekim da ide na odmor. Ne može sama, ali ne brinite – ovo nisu zahtjevne osobe i vaše zajedničko putovanje zaista može da prođe lijepo. Vaga nikada ne pravi probleme i zaista je idealan saputnik.

Škorpija

Škorpija voli more, jezero, svaku vodu, ali ne voli planine, imajte to u vidu kada planirate zajednički odmor. Takođe, Škorpija ne voli iznenđanje, računajte i na to – sve rezervišite i isplanirajte prije odlaska na put.

Strijelac

Što se Strijelca tiče sa njim možete i na Mars! On ne traži specijalni tretman, važno mu je samo da je na nekom novom mjestu i da da se dobro zabavlja, da ima priliku da nešto novo nauči, da govori strane jezike koje zna. Potrudite se da se unaprijed dogovorite gdje ćete sve ići, šta ćete obilaziti, jer ako ne bude tako, nećete se vratiti kući dugo. On voli sve da vidi.

Jarac

Odmor sa Jarcem će biti odličan samo ako ste osoba koja voli red i disciplinu čak i na odmoru. Jarac ne voli da kasni, voli da sve bude isplanirano i znajte da oko toga nema rasprave. Idite na planinu, bolje nego na more, jer Jarac više voli taj tip odmora.

Vodolija

Skoro pa idealan saputnik – ne zanovijeta mnogo, lako se prilagođava. Mada, više voli aktivan odmor nego ležanje na plaži, pa ako niste taj tip računjate na više zabave nego što biste željeli. Takođe, Vodolija voli da troškari, ne dozvolite da i vas navede na to.

Ribe

Ribe vole da odmaraju, ne da se mnogo zabavljaju. To su spore osobe, pasivne, zato vam neće biti dobri saputnici ako volite aktivan i zabavan odmor. Ne vole čak ni da upoznaju nove ljude na ljetovanju, pa računajte i na to.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA