I Hemofarm gradi dječije igralište u Banjaluci (VIDEO)

2056

Banjaluka i društveno odgovorne kompanije nastavljaju realizaciju projekta izgradnje dječijih igrališta. Ovo novo nići će u ulici Starine Novaka, u banjalučkom naselju Obilićevo, na opšte zadovoljstvo mještana.

Ugovor o izgradnji igrališta potpisali su gradonačelnik Bnajaluke, Igor Radojičić i direktor banjalučkog Hemofarma Biljana Marković. Sve će koštati 40 000 KM.

– Ovo je jedan sjajan projekat i mi smo se odazvali na poziv gradonačelnika da doprinesemo razvoju zajednice u kojoj egzistiramo. Društvena odgovornost je svakao dio naše poslovne filozofije i ja mogu da kažem mi s pravom nosimo epitet društveno odgovorne kompanije. Što se tiče samog igrališta, gradimo igralište u naselju Obilićevo, u ulici Starine Novaka. Igralište će biti izgrađeno u skladu sa savremenim standardima. Svjesni smo različitih potreba naše djece, tako da dio igrališa ćemo prilagoditi djeci sa poteškoćama u razvoju – rekla je direktor Hemofarma Biljana Marković.

– U gradu su već napravljena tri igrališta, jedno je u procesu gradnje i jedna je bila finansijska, odnosno novčana donacija, i evo sada Hemofam daje, da tako kažemo, znak i drugim kompanijama da se pridruže ovoj društvenoj odgovornoj akciji. Zahvaljujem se kompaniji Hemofarm, koja je i u mnogim drugim akcijama, kako u gradu, tako i sa drugim institucijama i organima uprave učestvovala, prepoznajući značaj različitih akcija i aktivnosti u gradu Banjaluci, koje nisu samo neposredno poslovnog karaktera, već i učešće u onome što društvenoj zajednici, konkretno treba, u ovom slučaju riječ je o dječijem igralištu – dodao je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Prvi čovjek grada ponovo je pozvao i ostale društveno odgovorne kompanije da se uključe u ovu akciju. Podsjećamo, do sada su izgrađena tri igrališta, potpisani su ugovori sa šest društveno odgovornih kompanija.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA