Gdje na odmor? (VIDEO)

886

Već sa prvim toplim i sunčanim danima počinjemo razmišljati o ljetovanju i godišnjem odmoru. Dane koji su rezervisani za opuštanje od svakodnevnih obaveza svako provesti na način koji mu najviše odgovara.

Najpopularniji je odlazak na neku od popularnih morskih turističkih destinacija koju su, neki od naših sugrađana rezervisali već u decembru, dok drugi još uvijek razmišljaju da li će ovo ljeto iskoristiti za ovakvu vrstu odmora.

Iz Turističke agencije “Unis tours kažu da je, kako i proteklih, tako i ove godine, najatraktivnija destinacija Grčka. Posebno su zanimljiva ostrva Krit i Rodos za koja u “Unis tursu” imaju posebnu ponudu.

– Ove godine odlučili smo se da zakupimo naša mjesta, sa čarter letom iz Beograda i da zakupimo pojedine hotele koji su se prethodnih godina najviše tražili. Ta dva ostrva su Krit i Rodos, tako da mi svakih deset dana imamo smjenu i za jedno i za drugo ostrvo, sa nekim našim odabranim hotelima po preporuci i za iste te destinacije imamo i transfer do Beograda, što je vrlo dobro došlo za sve one koji žele da opušteno iz Banjaluke krenu na odmor – otkrila nam je Gordana Blagojević, šef poslovnice agencije “Unis tours” u Banjaluci.

Onima kojima je Grčka još uvijek daleka, najčešće se odlučuju za ljetovanje na nekim od destinacija na Jadranskom moru. Ima i Banjalučana koji su spremni izdvojiti veću sumu novca i uživati i u nekim drugim egzotičnim destinacijama.

– Ima tu zastupljenosti i ostalih država kao što je Španija, Majorka je dosta tražena, zatim tu su Crna Gora i Hrvatska koje su zastupljene svih ovih godina, ali ne kao Crna Gora i Grčka, ali svakako ima klijenata koji tamo redovno odlaze – dodaje Blagojevićeva.

S obzirom na to da je turistička sezona tek počela, ukoliko do sada niste, još uvijek nije kasno da izaberete neke od ponuda Turističke agencije Unis turs. A, više o popustima za razne destinacije možete saznati i na sajtu unistursa.

Imali smo priliku čuti koje su to trenutno najatraktivnije destinacije, kakve su ponude i gdje će i da li će naši sugrađani putovati ovog ljeta. U svakom slučaju, šta god da izaberete najbitnije je da dane odmora provedete u dobrom društvu, odličnoj atmosferi, bez stresa i obaveza.

Marijana Bogdanović

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA