“Fitness ljeto”: Uspješna premijera u Gradišci

1701

Nakon Banjaluke, manifestacija “Fitness ljeto” počela je i u Gradišci. Premijera je bila i više nego uspješna, pošto se u Parku slobode okupilo više stotina pripadnica ljepšeg pola.

Cilj ovog jedinstvenog, besplatnog projekta je da treninge na otvorenom spoji sa dobrom zabavom, ali i da ukaže na to koliko vježbanje doprinosi kvalitetu života.

Organizatori događaja su banjalučko Udruženje za sport i rekreaciju “L-Fit” i lokalna kompanija “Galenfarm”. “Fitness ljeto” su podržali i generalni pokrovitelj, načelnik opštine Zoran Adžić, zatim medijski pokrovitelj “Elta-kabel”, te mnogobrojni sponzori.

Jedan od instruktora koji će voditi treninge, Danijela Crnić, na otvaranju smotre se obratila prisutnima:

– Zadovoljstvo mi je što su građani Gradiške konačno dobili priliku da učestvuju u jednoj ovakvoj manifestaciji, koja se već šestu godinu održava u Banjaluci. Našim polaznicama želimo da skrenemo pažnju na važnost fizičke aktivnost i zdrave prehrane – izjavila je Crnićeva.

Na svečanoj ceremoniji govorila je i Marija Subotić, direktor kompanije “Galenfarm”.

– Ovo je prilika da sport promovišemo na javnim mjestima. A sve u službi zdravlja građana naše opštine. Ovim događajem želimo i da ukažemo na sportsku, rekreativnu i zdravstveno-preventivnu komponentu Gradiške – naglasila je Subotićeva.

A prije nego li su dame počele prvi trening, riječ je dobila Dragana Ilić, šef kabineta načelnika opštine Zorana Adžića:

– Mi podržavamo sve pozitivne ideje u našoj opštini. A ovaj projekat, kojim se promovišu zdravlje i sport, to svakako jeste.

“Galenfarm Fitness ljeto” u Gradišci će trajati 20 dana, treninzi će se održavati u Parku slobode, sa početkom od 19 časova.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA