“Fitness ljeto”: Mjesec dana treninga, brige o zdravlju i zabave

2587
Fitness ljeto

Tradicionalna manifestacija “Fitness ljeto” i ove godine će se održati u Banjaluci. Šesto izdanje počinje sutra (18 sati) u Parku Mladen Stojanović i trajaće punih mjesec dana.

Besplatno, zabavno druženje uz treninge koji pozitivno utiču na zdravlje do sada je privuklo više hiljada pripadnica nježnijeg pola svih generacija. Nema sumnja da će tako biti i ovoga puta.

Škola rolanja i lastiš

Organizator projekta je Udruženje za sport i rekreaciju “L-Fit”, uz podršku gradske uprave Banjaluka i glavnog sponzora, “Tropic”, te pokrovitelja “Elta-kabel”.

Doboj i Trebinje

“Fitness ljeto” uskoro će se proširiti i na druge dijelove Republike Srpske. Sljedeće dvije destinacije trebale bi biti Doboj i Trebinje.
– Optimisti smo i vjerujemo da ćemo i u ovim gradovima izazvati veliki interes pripadnica ljepšeg pola. U planu je da se ove manifestacije održe u julu i avgustu – dodala je Ljubičićeva.

– Kroz treninge i druženje našim danama želimo da prenesemo naviku vježbanja i po završetku “Fitness ljeta”. To je cilj. Takođe, ove godine ćemo imati i mnogo noviteta. Jedan od njih je škola rolanja, koju organizujemo u saradnji sa Ski timom “Olimpik” i koja će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom. Uz to, djevojčice će vikenom imati priliku da u “Manja izazovu” nauče igrati lastiš. Želimo ovu igru, koja je kao i mnoge druge zaboravljena, ponovo da približimo najmlađim generacijama – izjavila je vođa projekta Lidija Ljubičić, dodajući da će polaznice imati priliku da uče od Marka Nikolića i Sanje Nikšić, koji važe za ponajbolje instruktore u regionu.

Premijera u Gradišci

Pozitivne banjalučke reakcije “natjerale” su organizatore da prošire svoje djelovanje. Tako će u subotu, 10. juna isti projekat zaživjeti u Gradišci, pod nazivom “Galenfarm fitness ljeto”. Početak manifestacije, čiji pokrtovitelj je načelnik opštine Zoran Adžić, zakazan je za 18 časova u Parku slobode.

– U dosadašnjih pet izdanja u Banjaluci smo imali masovan odziv. Zato smo odlučili da akciju proširimo i na Gradišku. Projekat će trajati 20 dana i biće takođe besplatan – zaključila je Lidija Ljubičić.

Sve zainteresovane dame mogu da se prijave na broj telefona 065/332-332 ili putem Fejsbuk stranice “Fitnesom do zdrvalja”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA