DNS Pale: Načelniku i nama prijete smrću!

1181
Dejan Kojić

Potpredsjednik OO DNS Pale Dejan Kojić izjavio je danas da su on i njegove kolege, kao i njihove porodice, već duži vremenski period izložene konstantnim prijetnjama smrću!

– Posljednju prijeteću poruku primio sam juče u 16.30 časova gdje se, uz najgnusnije psovke, traži da se manem politike, da se povučem, inače će mi pobiti porodicu. Ovaj telefonski poziv došao je sa broja 062, a kada sam pokušao da kontaktiram lice koje me nazvalo korisnik je bio nedostupan – rekao je on na konferenciji za medije na Palama.

Kojić smatra da ove poruke, koje su sve vrijeme upućivane i načelniku opštine Bošku Jugoviću (SNSD), isključivo političke prirode i da ih šalje neko ko želi da zaplaši DNS i njegov politički rad na Palama.

Pročitajte i:

prijetnje likvidacijom

Gdje to živimo: Žmiri se i na prijetnje likvidacijom!

– Mi se ne plašimo, mi se nećemo povući i nastavićemo našu borbu, ali ne kao ove kukavice, nego isključivo političkim metodama. Svakako da se brinemo i za nas i za naše porodice, ove prijetnje su veoma ozbiljne, ali se bojimo i za bezbjednost stanovnika Pala koji nas podržavaju sve vrijeme – poručio je Kojić.

Zbog toga je pozvao Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske i ministra Dragana Lukača da konačno ozbiljno pristupe ovom problemu, jer trpe prijetnje i ucjene još od prije šest mjeseci i tokom predizborne kampanje.

On je podsjetio da su, osim njemu i Jugoviću, te Jugovićevom sinu, prijetnje stizale i drugom potpredsjedniku OO DNS-a Aci Stanišiću.

– Građani su naš interes i mi ćemo našu borbu nastaviti političkim sredstvima upravo zbog naših građana i naše djece – ponovio je Kojić.

On je naveo da za sada nema indicija ko šalje ove krajnje vulgarne i opasne poruke, ali da je ubijeđen da je to neko ko pripada političkom miljeu.

Prema njegovim riječima, DNS trenutno ne raspolaže bilo kakvim informacijama o ma kakvim preduzetim mjerama i aktivnostima koje policija preduzima na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA