Dječak upao u jezero, ljekari se bore za život

1849

Dječak (14) upao je danas u jezero koje se nalazi u sklopu Etno sela Stanišići kod Bijeljine prilikom čega se počeo daviti, a iz vode ga izvadio fudbalski sudija, kao i još neki prolaznici koji su se tu zadesili.

Dječak je još u teškom stanju, a danas je došao u Bijeljinu iz Rogatice jer se igrala završnica pionirskog prvenstva u fudbalu.

– Primljen u teškom stanju, još uvijek neizvjesno, tako da ne bismo davali bilo kakve detaljnije informacije – kratko su rekli u bijeljinskoj bolnici.

Dječaku je prvi u pomoć pritekao fudbalski sudija koji je sudio današnje prvenstvo.

– Završili smo sa ručkom, kada su dva dječaka trčala ka meni i rekla mi da im se drug davi u jezeru. Kada sam došao tamo, već je neki momak do pojasa bio u vodi, ali ga nije mogao dohvatiti. Pokazao mi je gdje se nalazi, ja sam zaronio i izvukao ga – rekao je Stefan Maletić.

Maletić dodaje da je odmah tu pritrčalo još nekoliko ljudi, između ostalog se zadesio i jedan doktor.

– Kada smo dječaka izvadili iz vode on nije bio pri svjesti. Dali smo mu reanimaciju, masiranje srca, a ubrzo nakon toga dječaka je preuzela Hitna pomoć bijeljinskog Doma zdravlja – poručio je Stefan koji napominje da smatra da bi bilo ko od nas uradio ovako nešto i da bi trebao pomoći nekome u nevolji.

Nezvanično se saznaje da je dječaku telefon ispao u vodu kada je on pokušavajući da ga uzme i upao u jezero, te se počeo daviti.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA