“Dan za hvala” banjalučke “Tržnice”

1396

Banjalučka “Tržnica” ponovo bilježi pozitivne poslovne rezultate. I ove godine dobit preduzeća veća je od tri miliona maraka, pohvalila se uprava ovog preduzeća. I u godini u kojoj obilježavaju 90 godina poslovanja, očekuju još bolje rezultate, ističu u preduzeću.


– Planiramo u budućnosti da izgradimo još jedan moderan objekat na lokaciji nove pijace, u sklopu koga bi poslovali, tj samo proširili djelatnost. Pošto je “Tržnica” generalni uvoznik Metalac posuđa, i najveći u BiH, tako da nam je plan da u toku ove godine, izgradimo jedan poslovni objekat i na lokaciji Nove pijace – rekao je Mladen Čulić, zamjenik generalnog direktora Tržnice.

A za obilježavanje krsne slave pripremili su niz aktivnosti, koje će trajati tri dana. Uprava će obići i Udruženje građana „Zajedno“ i Centar za mentalno zdravlje i uručiti im poklone kao znak podrške u radu. Već tradicionalno za Duhovski utorak, održava se manifestacija „Dan za hvala“. Proslava počinje obilježavanjem krsne slave, po tradicionalnim slavskim običajima.

– Za predstojeći praznik, slavu društva, Duhove, u nedjelju, slavu ćemo obilježiti po tradicionalnim, slavskim običajima, pravoslavnim običajima, kao i do sad. A dodijelićemo i nagrade najboljim radnicima Tržnice u prethodnoj godini kao i zahvalnice našim poslovnim partnerima – rekao nam je Nemanja Bilanović, generalni direktor “Tržnice”.

Manifestacija „Dan za hvala“ održaće se u utorak na Novoj pijaci u periodu od 11 do 15 časova. Za tu priliku priređen je bogat kulturno-umjetnički program, smotra autohtonih sorti konja i rasnih grla, vožnja fijakera sa Nove pijace do tvrđave Kastel i nazad, kao i zajednički ručak.

Danijela Aksić Marković

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA