Čudesni napitak ubrzava metabolizam i topi kilograme

915

Prije nego što posegnete za nekom od dijeta koje često imaju kratkoročno dejstvo, razmislite o prirodnim načinima da ubrzate metabolizam, a samim tim i skinete višak kilograma.

Takav prirodni napitak vam je na dohvat ruke, a potrebni su vam samo limun i topla voda.

Ako svako jutro prije doručka iscjedite u čašu jedan limun, pomiješate njegov sok s toplom vodom i popijete limunadu, ne samo da ćete podstaći topljenje masnih naslaga, već i očistiti jetru i organizam od nagomilanih toksina.

Topla voda i limun su dobitna kombinacija za ubrzavanje metabolizma i sistema za varenje, što utiče na zdravo mršavljenje od kojeg vam se neće vraćati neželjeni kilogrami.

Ovaj prirodni napitak možete da pijete i tokom dana, ali se najviše preporučuje ujutro, na prazan želudac. Limunadu treba piti gutljaj po gutljaj, a pola sata nakon toga možete da doručkujete.

Limun sadrži visoke količine vitamina C, zbog čega ima nevjerovatno pozitivan uticaj na poboljšanje imunološkog sistema. Limun takođe pospješuje pročišćavanje krvi, a smatra se da pomaže i kod različitih oboljenja kardiovaskularnog sistema.

Međutim, topla voda i limun neće tek tako eliminisati višak kilograma. Osim ovog napitka, potrebno je da povedete računa o ishrani, a da biste pojačali njegovo dejstvo, tokom dana pijte što više vode sa nekoliko kapi limunovog soka.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA