Cineplexx Palas otvorio svoja vrata (VIDEO)

6677

Nakon dva mjeseca rekonstrukcije, Cineplexx Palas otvorio je sinoć svoja vrata novinarima i prijateljima i od danas ljubitelji sedme sile u Banjaluci moći će uživati u novom izgledu.

To znači da su četiri stare sale obnovljene, bioskop je dobio jedan novi izlaz i čak tri nove sale u kojima će Banjalučani uživati u najnovijim filmskim ostvarenjima.

Banjalučani nisu krili svoje oduševljenje novim Cineplexxom. Kažu, konačno je grad na Vrbasu dobio što zaslužuje.

Pozitivne rekacije dokaz su da se sav trud i rad u proteklih par mjesec isplatio. Zahvaljujući novim salama, Cineplexx sada ima 1 100 mjesta. Noviteta je još mnogo.

– Samim tim će još više filmova moći igrati. Što se tiče tehnike, što se tiče zvuka i slike, svih mogućih stvari koje su bitne za krajnjeg korisnika a to je kino posjetioca. Jako se veselimo svim pozitivnim rekacijama, negativnih još uvijek nema – rekla je portparol Cineplexxa Palas Marina Popović.

– Iz novih sala i sale tri, imamo novi izlaz. Više neće biti gužve u holu što je jako bitno za našeg krajnjeg posjetioca. Ono što su ljudi najviše pitali tokom renoviranja jeste da li ćemo biti u prilici gledati filmska ostvarenja koja su krenula sa prikazivanjem dok smo mi bili zatvoreni. Naravno svi filmovi su na repertoaru – dodala je ona.

Posebnu pažnju privukla je sala broj dva. Zbog zanimljivih sjedala, ona bi mogla postati, omiljeno mjesto zaljubljenih Banjalučana.

Ipak, nešto je ostalo i po starom. A to su cijene. Ulaznice i dalje koštaju od tri do pet KM u zavisnosti od dana i termina prikazivanja filma.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA