SrpskaCafe saznaje: U akciji “Sala” uhapšeno sedam narko-dilera

1850

U akciji “Sala” inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP RS uhapsili su sedam osoba osumnjičenih da su se kao organizovana kriminalna grupa bavili trgovinom heroina.

Kako saznaje SrpskaCafe uhapšeni su Jasmin Uzunović iz Zenice, Mate Brnić, Slađana Milošević i Branka Mijatović iz Broda, Marko Matanović iz Odžaka, te Dejan Seferagić i Mirela Isić iz Doboja.

Portparol MUP RS Mirna Miljanović kaže da se akcija sprovodi s ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavila trgovinom heroina na području Republike Srpske.

– Izvršena su tri pretresa u Zenici, i po dva u Brodu, Doboju i Odžaku. U okviru akcije zaplenjena je veća količina heroina i sedam lica je lišeno slobode – rekla je Miljanović.

Izvor blizak istrazi kaže da se Junuzović tereti kao vođa grupe, odnosno kao glavni dobavljač heroina ostalim osumnjičenima.

– Dosadašnji rezultati istrage ukazuju da je Junuzović heroin nabavljao u Sarajevu i uz pomoć ostalih ga prebacivao na teritoriju Srpske – kaže izvor iz MUP RS.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA