Uhapšen “princ Crne Gore i Makedonije”?

799

Stefan Černetić, nastanjen u Torinu, uhapšen je u Italiji jer se godinama lažno predstavljao, ni više ni manje, nego kao princ od Crne Gore i Makedonije.

Kao predstavnik crnogorske kraljevske porodice učestovao je na brojnim manifestacijama srdačno dijeleći kraljevska odlikovanja.

Černetić je lažnim identitetom stekao brojne ugledne prijatelje. Na Facebooku je profil napunio fotografijama s gala večera i primanja poznatih, a s internet stranice plasirao je lažne vijesti o sebi.

18835963_1181429958628257_4678390841757838972_n

Nastanjen u Torinu, svijet je prevario predstavljajući se kao potomak Crnojevića i “princ od Crne Gore i Makedonije”. Krajem maja tako se u Atini družio s princezom Danske, Irenom.

Prije toga, u društvu šeika i modela, bio je na trci Formule 1 u Monaku.

Pamela Anderson je pred njim klečala

Poznata Playboy zečica Pamela Anderson pred “prestolonasljednikom” Crne Gore i Makedonije na jednom je prijemu klekla da bi od njega primila titulu “grofice od ljiljana Santa Marije Ligure”. Proglasio je Černetić tada “Velikom damom Crne Gore”, a njene sinove “crnogorskim vitezovima”.

b1f7bb6314645ccedea0

U elitnom odmaralištu u Veneciji crnogorski princ napravio je oveći račun, a njegov menadžer potom ga je proslijedio makedonskoj ambasadi u Italiji. Ispostavilo se to kao njegov prvi i jedini pogrešan potez otkad se predstavlja kao princ.

– Ne šaljite nam račune, princa nemamo, a sigurno ga ne dijelimo s Crnom Gorom, odgovorili su iz ambasade. Obavijestili su i talijansko Ministarstvo unutrašnjih poslova nakon čega su pokrenuli postupak.

Policiji četiri okolna grada poslate su slike Černetića i njegovog saradnika sa uputstvom da obrate pažnju na Mercedes okićen crnogorskim zastavama.

Cernetic (88)-2

Ialijanski mediji ne navode zašto je za otvaranje procesa i hapšenje bilo potrebno godinu dana. Potvrdili su da su pri hapšenju zaplijenjene diplomatski pasoši i naljepnice, međunarodne nagrade, razne diplome te potvrda kraljevske kuće Crne Gore.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA